0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φανταστικό λουρί έχεις βάλει στο ορθογώνιο...Δείχνει πολύ!
upload img
Ευχαριστω πολυ βαγγελη !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το iQ1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
image upload without registration
Παράθεση από: Wolf- στις Φεβρουάριος 27, 2017, 00:13:29 πμimage upload without registrationΌμορφα κομμάτια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
για πες
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 27, 2017, 18:26:57 μμγια πεςΧαχαχα.... φίλε george_ άστα... ξεκίνησα με Tag monaco steve mcqueen....! Κάπου στην πορεία άρχισα να ψήνομαι με την ιδέα πως ένα moonwach sandwich ίσως θα ήταν καλύτερη αγορά..! Και τώρα είμαι πιο κοντά στην αγορά ενός tudor pelagos blue γιατί μου έκανε κλικ στον καρπό...! Τέλος μου πέρασε και μια σκέψη... ρε δεν πας για gmt master ii 2 tone μεταχειρισμένο καλύτερα που είναι ρολόι με @@...?!! Βέβαια εκεί πάμε αλλού τελείως και δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να βάλω το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη...! Αναποφασιστος.... απαράδεκτος και απροστατευτος... πως το λέει στην διαφήμιση...? !! Αχαχαχα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.