0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να βαλω και εγω την μικρη συλλογη μουimage hosting free]screen capture windows]free photo hosting]image upload no limit]
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 11, 2016, 00:46:09 πμΣτεφανε βαλε μι φωτο διπλα διπλα το sagl και το panerocitizen!Χατίρια δεν χαλάμε Για να γίνει σωστή σύγκριση πρέπει να φορέσω δερμάτινο λουρί και στο Seiko ώστε να αναδειχθεί σωστά η κάσα του. Σαφώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος μεταξύ των δυο ρολογιών.Θεωρώ πολύ πετυχημένο τον σχεδιασμό του Citizen και νοιώθω πραγματικά τυχερός που μπορώ κι έχω και τα δυο αυτά ρολόγια.
Στεφανε βαλε μι φωτο διπλα διπλα το sagl και το panerocitizen!
να βαλω και εγω την μικρη συλλογη μουimage upload no limit]
Δεν τα εχω ολα σε 1 φωτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν τα εχω ολα σε 1 φωτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 12, 2016, 00:06:04 πμΔεν τα εχω ολα σε 1 φωτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι άλλο λείπει δηλαδή? Καλά ξεκίνησες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.