0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βάλτε και κανενας αλλος ομως βρε παιδια
Με εναν ναυτιλο και ολοκληρωθηκες!!
Βάλτε και κανενας αλλος ομως βρε παιδιαSent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ Σπύρο...Πόσα λουριά έχεις συνολικά για τα δύο πανέρια σου ...?
Παράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 26, 2016, 18:21:51 μμΒάλτε και κανενας αλλος ομως βρε παιδιαΟκ...Η συλλογή αυτό τη στιγμή έχει ως εξής:...
Παράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 26, 2016, 18:21:51 μμΒάλτε και κανενας αλλος ομως βρε παιδιαSent from my iPhone using TapatalkΠειράζει, εγώ να συμμετάσχω με λουριά; Πέτρο, αν και δεν είμαι φίλος, οι χρονογράφοι σου είναι σούπερ!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ειδικά το Aquatimer είναι απίστευτο κομμάτι που στην όχι limited έκδοση βλέπω συχνά στο χέρι ενός φίλου και συμβαίνει να το ξέρω αρκετά καλά!!
Πέτρο ένα ρολόι το αγαπάς τόσο που το έβαλες δύο φορές
Παράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 26, 2016, 19:00:14 μμΜε εναν ναυτιλο και ολοκληρωθηκες!! Το χω παραγγείλει ,έρχεται.
Παράθεση από: Petros1 στις Οκτώβριος 26, 2016, 19:50:02 μμΕυχαριστώ Σπύρο...Πόσα λουριά έχεις συνολικά για τα δύο πανέρια σου ...?Δυό πανέρια.. λουριά εννοώ.
Παράθεση από: Petros1 στις Οκτώβριος 26, 2016, 19:26:11 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 26, 2016, 19:00:14 μμΜε εναν ναυτιλο και ολοκληρωθηκες!! Το χω παραγγείλει ,έρχεται.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)«Ναυτίλος» ονομάζεται το φανταστικό υποβρύχιο του Πλοιάρχου Νέμο, που εμφανίζεται στα μυθιστορήματα του Ιουλίου Βερν «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα» (1870) και «Η μυστηριώδης νήσος» (1874). Ο Βερν τον ονόμασε έτσι από το πραγματικό υποβρύχιο που κατασκεύασε ο Ρόμπερτ Φούλτον το 1800. Τρία χρόνια πριν γράψει το μυθιστόρημά του, ο Βερν επίσης μελέτησε ένα μοντέλο του πρόσφατα εξελιγμένου υποβρυχίου του Γαλλικού Ναυτικού «Plongeur» (Βουτηχτής), στη Διεθνή Έκθεση του 1867, η οποία τον ενέπνευσε για τα χαρακτηριστικά του Ναυτίλου.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.