0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το eterna ωραιο... Τι σημαινει δεν τα λυπασαι;
Και τα τρία πολύ ωραία...Πιστεύω το eterna με ένα δερμάτινο λουράκι θα είναι ένα ωραιότατο dress...
Παράθεση από: Dimi στις Μάρτιος 13, 2016, 17:17:43 μμΤο eterna ωραιο... Τι σημαινει δεν τα λυπασαι;Θελω να πω οτι το eterna φοβαμαι να το φορεσω μην γινει κανενα ατυχημα,ενω τα αλλα και να παθουν κατι δεν χαθηκε και ο κοσμος.Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: giorgosr32 στις Μάρτιος 13, 2016, 17:21:42 μμΣας ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαφου εχεις ομορφα ρολογια,δες καποιο seiko 5,αλλα καινουριο και οχι αυτο της αγγελιας
Παράθεση από: giorgosr32 στις Μάρτιος 13, 2016, 17:20:16 μμΠαράθεση από: Dimi στις Μάρτιος 13, 2016, 17:17:43 μμΤο eterna ωραιο... Τι σημαινει δεν τα λυπασαι;Θελω να πω οτι το eterna φοβαμαι να το φορεσω μην γινει κανενα ατυχημα,ενω τα αλλα και να παθουν κατι δεν χαθηκε και ο κοσμος.Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπο ποια τιμη ρολογιου και πανω θα φοβοσουν να φορεσεις ενα ρολοι;Και μηπως ετσι δεν το χαιρεσαι οσο θα ηθελες;Κουβεντα να γινεται δηλαδη...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.