BB,ποιος πιστευειες οτι θα διαχειριστει καλυτερα την κατασταση?
Κάνε με προφήτη να σε πάρω τη Ρόλεξ ολάκερη για πάρτη σου. 
Αυτό που ξέρω είναι πως λόγω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που υπεγράψανε (μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, τρομάρα τους) τα μνημόνια ότι η ανεργία τώρα επισήμως είναι στο 22% με πάνω από ένα εκατομμύριο ανέργους. Ανεπισήμως κι αν συνυπολογίσουμε τους απλήρωτους επί μήνες (κατά τ' άλλα εργαζομένους) θα πάμε για 30+%. Στους νέους έφτασε το 50%. Αυτό είναι ΤΡΕΛΑ.
Οι λοιποί ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι, ΔΗΜΑΡ και λοιποί ελπίζω να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μη λειτουργήσουν κοντόφθαλμα και καιροσκοπικά. Μακάρι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να γίνει -μνημόνιο, διαπραγμάτευση, καταγγελία κλπ- τα επόμενα χρόνια είναι δύσκολα. Ελπίζω να είναι μια δύσκολη ανηφόρα που θα μας βγάλει κορυφή κι όχι μια ζοφερή κατηφόρα για τη χαράδρα.
Τι ελπίζεις δηλαδή ρε Δημήτρη από τον Τσίπρα; Να αντιμετωπίσει την ανεργία προσλαμβάνοντας 150.000 νέους δημοσίους υπαλλήλους όπως λέει στο πρόγραμμά του;
Ποιός θα τους πληρώσει αυτούς; Γιατί εγώ δεν έχω άλλα. Τα τελευταία που είχα τους τα έδωσα και αυτά για να συνεχίσουν να πληρώνονται και να κάθονται. Ούτε εσύ νομίζω ότι έχεις, και σένα στα πήρανε τα τελευταία.
Όχι ότι περιμένω και τίποτα καλύτερο από τον Σαμαρά φυσικά, αν επικρατήσει αυτός.
Μόνο ότι ίσως μπορεί να κρατηθούμε στην Ευρώπη κάνα εξάμηνο ακόμη με κοροιδίες, και γίνει κάνα θαύμα και επιταχυνθεί η δημοσιονομική ένωση και μας λυπηθούν και μας εντάξουν και εμάς μέσα. Τρέχα γύρευε δηλαδή...
Με τον άλλο, τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς, ούτε μια εβδομάδα δεν μας δίνω μέσα στην Ευρώπη.