Αποστολέας Θέμα: Εγέρθητοι και μη μιλάει κανείς... με τις υγείες σας  (Αναγνώστηκε 27582 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
μαλλον, θα σου ξαναδωθει η ευκαιρια..  ;)

εκει παμε,αλλα κανεις δε θελει την ευθυνη...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος CNR

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Η σοβαρότατη διαδικασία των ερευνητικών εντολών μετατράπηκε σε προεκλογική καμπάνια  :(   :-[  :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
Δειτε τον τζημερο, αξιζει.  ;) Η μεγάλη εκπληξη για μενα, ευχαριστη εκπληξη φυσικά

Θάνος Τζήμερος στο NEWS 247: "Στις επόμενες εκλογές θα μπούμε στη Βουλή"

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/thanos_tzhmeros_sto_news_247_o_tsipras_metefere_thn_katalhpsh_lykeioy_ampelokhpwn_sthn_kentrikh_politikh_skhnh.1767109.html

Μάγκας!
Θα τον είχα ψηφίσει αν τον ήξερα νωρίτερα.

Ένας άνθρωπος που μιλάει και καταλαβαίνεις τι λέει. Ένας άνθρωπος που μιλάει όταν όλοι οι άλλοι κραυγάζουν άναρθρα και παρόλα αυτά ακούγεται και βγάζουν και νόημα αυτά που λέει !!!!!

Μέχρι πριν διαβάσω το ποστ, τον αγνοούσα πλήρως. Το ποσοστό που έλαβε είναι συγκλονιστικό, αν αναλογιστεί κανείς, ότι για τα ΜΜΕ δεν υπήρχε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
πανο, κι εγω τα ιδια σκεφθηκα!!  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Member
  • **
    • Προφίλ
Και εγώ Τζήμερο ψήφισα. Και θα ξαναψηφίσω φυσικά. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι συνάντησα αρκετούς ανθρώπους τις τελευταίες 2-3 μέρες πριν τις εκλογές που μου έλεγαν ότι θα ψηφίσουν Δημιουργία Ξανά. Μου αναπτέρωσε τις ελπίδες ότι μπορεί να μπουν στη Βουλή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Παρόλα αυτά για ένα κόμμα του οποίου η προβολή έχει γίνει αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, το δύο+ τοις εκατό δεν είναι καθόλου άσχημα.
Πιστεύω ότι την επόμενη θα μπουν.
Είναι η μοναδική φωνή λογικής αυτή τη στιγμή στο τραγικό πολιτικό μας σκηνικό... :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
Και εγώ Τζήμερο ψήφισα. Και θα ξαναψηφίσω φυσικά. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι συνάντησα αρκετούς ανθρώπους τις τελευταίες 2-3 μέρες πριν τις εκλογές που μου έλεγαν ότι θα ψηφίσουν Δημιουργία Ξανά. Μου αναπτέρωσε τις ελπίδες ότι μπορεί να μπουν στη Βουλή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Παρόλα αυτά για ένα κόμμα του οποίου η προβολή έχει γίνει αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, το δύο+ τοις εκατό δεν είναι καθόλου άσχημα.
Είναι η μοναδική φωνή λογικής αυτή τη στιγμή στο τραγικό πολιτικό μας σκηνικό... :-[
+100000  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
Συνυπογραφω απολυτα τα παραπανω,αυτο ηταν και το δικο μου συμπερασμα,παρ'ολο που το contact ηταν συντομο(πολυ καλος μου φιλος ηταν υποψηφιος βουλευτης στην Α Αθηνας).Συγκροτημενος ανθρωπος και το σημαντικοτερο μιλαει ανθρωπινα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
+100000  ;)

koubilaihan ακριβώς γι αυτο πρεπει να διαδωθει, εχουμε φρικάρει με συριζαιους, χρυσαυγίτες, παλαιοκομματικους και ολους τους απιθανους. Επιτέλους λιγη λογική πρεπει να μπει στην βουλή.

μαλλον, θα σου ξαναδωθει η ευκαιρια..  ;)

εκει παμε,αλλα κανεις δε θελει την ευθυνη...

Λαθος, δεν ειναι ολοι συριζα ;) Υπάρχουν δυνάμεις, αλλες περισσότερο και αλλες λιγοτερο υπευθυνες.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 10, 2012, 13:33:44 μμ από rose »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος thomaskr

• Member
  • **
    • Προφίλ
Ο Τζήμερος ακολουθεί τον ίδιο δρόμο πολιτικά και ιδεολογικά με άλλα 3 κόμματα.Παρ'όλα αυτά αρνείται να συνεργαστεί μαζί τους στις επόμενες εκλογές αν γίνουν.Τι σας θυμίζει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Ο Τζήμερος ακολουθεί τον ίδιο δρόμο πολιτικά και ιδεολογικά με άλλα 3 κόμματα.Παρ'όλα αυτά αρνείται να συνεργαστεί μαζί τους στις επόμενες εκλογές αν γίνουν.Τι σας θυμίζει?

Ποια ειναι η προταση σου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thomaskr

• Member
  • **
    • Προφίλ
Πρόταση καμία,απλά μια διαπίστωση.

Εδώ ο κόσμος καίγεται αλλά δεξιά,αριστερά,εκατέρωθεν,εντός εκτός και επί τα αυτά χτενίζονται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Πρόταση καμία,απλά μια διαπίστωση.

Εδώ ο κόσμος καίγεται αλλά δεξιά,αριστερά,εκατέρωθεν,εντός εκτός και επί τα αυτά χτενίζονται.

οταν μας πουν τελος τα δανεικα,θα τα βρουν!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
Καλά, ας ξεκαθαρίσουν αν τα δανεικά έρχονται στην ελλάδα ή πηγαίνουν απ' ευθείας στους δανειστές μας και μετά θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. Προς το παρόν ούτε αυτό δεν μας έχουν πει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Member
  • **
    • Προφίλ

Από τα τρία κόμματα που λες, τα δύο εκφράζονται από Μάνο και Ντόρα. Ο λόγος που δεν συνεργάζεται, ίσως λανθασμένα αλλά αυτός ξέρει καλύτερα, είναι ότι και οι δύο είναι πολιτικοί με μακρά πορεία και από πολλούς, όχι άδικα, θεωρούνται συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια μας.
Είναι σημάδι ακαιρεότητας, ότι αρνείται τη συνεργασία και ας του κόστισε την είσοδο στη βουλή αυτή του η απόφαση.
Το τρίτο κόμμα που λες δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει σε ποιό αναφέρεσαι.

Με εκτίμηση,

Θοδωρής.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
τη Lisa Ann πρέπει να ψηφίσουμε, τέτοιο μπου...λο που είμαστε!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions