Αποστολέας Θέμα: Αγορά αυτοκινήτου diesel  (Αναγνώστηκε 8680 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
Απ: Αγορά αυτοκινήτου diesel
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 27, 2012, 00:50:48 πμ »
Αυτό το κρ, κρ, κρ, κρ... στο ρελαντί, όπως κάνουν τα ταξί, ακούγεται και στην τελευταία γενιά(-ές) πετρελαιοκινητήρων; Π.χ. η BMW 1 έτσι ακούγεται;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alex

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 27, 2012, 01:24:24 πμ »
Αυτό το κρ, κρ, κρ, κρ... στο ρελαντί, όπως κάνουν τα ταξί, ακούγεται και στην τελευταία γενιά(-ές) πετρελαιοκινητήρων; Π.χ. η BMW 1 έτσι ακούγεται;

Μπαααα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
I <3 "Τ<25"

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 27, 2012, 08:01:24 πμ »
αρκετα ζημιαρικα....δεν εχω να πω και κατι παραπανω...

Tωρα οσον αφορα την οδηγικη ευχαριστηση που λεει ο σπυρος και με βγαλμενα τα ηλεκτρονικα σε καλη ασφαλτο δεν κανεις και πολλα. Σε σαπουνια γυρναω και το ακκορντ...χαιρω πολυ....

Aυτο ομως που δεν ειναι υποκειμενικο αλλα ακρως αντικειμενικο ειναι πως η εταιρεια σου πιανει το κολαρακι κανονικα προσφεροντας σου ενα προιον που δεν αξιζει επ ουδενι τα λεφτα του....

Στην κατηγορια του δεν υπαρχει αλλο πισωκινητο...δεν υπαρχει επισης αλλο αυτοκινητο με πιο στεναχωρη καμπινα για τους πισω... Aρα ουσιαστικα η εταιρεια ακυρωνει απο μονη της την εφαρμογη της 1 εως ενα μικρομεσαιο αυτοκινητο....

Και ξαναματαλεω...για να αισθανθεις τι ειναι μια BMW θες αλογα...

Και τωρα....ας πορευτουμε ολοι εν ειρηνη....

συγγνώμη αλλά μιλάμε για 1600 κυβικά το ξαναματαλέμε, τί περιμένεις λάμπο; (οδηγική ευχαρίστηση προσφέρουν όλα τα bmw αναφορικά με τη κατηγορία τους γιατί έχουν το πιο σφικτό σφίξιμο στη κατηγορία τους, άμεσο λεβιέ κ τιμόνι, ήχο κινητήρα κ πίσω κίνηση fairy enough νομίζω)
στα 6 χρόνια δε μου έχει βγάλει τη παραμικρή βλάβη
αξίζει τα λεφτά του μέχρι κ το παραμικρό σέντ
αν θες που κ που να νοιώθεις έστω μια μικρή κ@βλ@ τότε με αυτά τα δεδομένα πας σε bmw μόνο
αν έχεις οικογένεια κ θες χώρους πας σε doblo
αν θες οικονομία πας σε corsa diesel
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 27, 2012, 08:55:45 πμ από DragonAce »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 27, 2012, 08:56:19 πμ »
κ για να γίνω πιο σαφής:

με αυτή τη κρίση δε θα έπαιρνα επουδενί bmw γιατί είναι ασύμφορα στα σέρβις κ σε αυτά,
σε άλλες εποχές όμως δε θα σκεπτόμουν για κανένα άλλο αμάξι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 27, 2012, 10:03:34 πμ »
Καλημέρα.

Ηλία, δε με ενδιαφέρει να μπω με τις πόρτες στην Κατεχάκη. Θέλω ασφάλεια, οικονομία και αξιοπιστία πλέον. Αλλιώς θα πήγαινα σε τελείως άλλο στυλ αυτοκινήτου. Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό τους ώς ζημιάρικα, δεν ξέρω κάποιον που να έχει μπέμπα στον κύκλο μου, αλλά θα το ψάξω. Επίσης, το γεγονός ότι το αμάξι θα είναι σε χρονομίσθωση μου προσφέρει την άνεση να μην με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ζημιές εντός κι εκτός εγγύησης.

Από αισθητικής πλευράς, ομολογώ ότι δεν με φτιάνχει όπως όταν πρωτοαντίκρισα την κ@λάρα του scirocco και το έκλεισα σε 2 μέρες, αλλά μπορώ ρίχνοντας λίγα λεφτά σε έξτρα μέσα κι έξω να το κάνω όπως μου αρέσει. Εξάλλου, δεν παίζει ποτέ να πάρω αυτοκίνητο που δεν μου αρέσει οπτικά μέσα κι έξω, κι ας είναι 98273 άλογα κλπ.

Όλες οι απόψεις σεβαστές και τις λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου.

Περιμένω να οδηγήσω την 116 βενζίνη/αυτόματη ενός συναδέλφου με  μπόλικα έξτρα που έρχεται σε 2 εβδομάδες και θα επανέλθω με πιο ουσιαστικές εντυπώσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 27, 2012, 10:24:10 πμ »
Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό τους ώς ζημιάρικα, δεν ξέρω κάποιον που να έχει μπέμπα στον κύκλο μου, αλλά θα το ψάξω.

2 γνωστοί μου έχουν, και όλα καλά.

Εξάλλου, δεν παίζει ποτέ να πάρω αυτοκίνητο που δεν μου αρέσει οπτικά μέσα κι έξω, κι ας είναι 98273 άλογα κλπ.

+1

Περιμένω να οδηγήσω την 116 βενζίνη/αυτόματη ενός συναδέλφου με  μπόλικα έξτρα που έρχεται σε 2 εβδομάδες και θα επανέλθω με πιο ουσιαστικές εντυπώσεις.

+1, θα κάνεις πολύ σωστά.

[

Οχι, αλλά ο κινητήρας (αναλόγως και τις εταιρείας) έχει διαφορετικό ήχο από αυτόν της βενζίνης.
Σε Grand Cherokee που ξέρω ακούγεται λίγο, σε lancia mussa γίνεται disco bar.

Νομίζω οτι τα πλεονεκτήματα του πετρελαίου είναι η σαφώς καλύτερη ροπή, τα λιγότερα σέρβις και η αντοχή του κινητήρα, η κατανάλωση σε συνδιασμό με την χαμηλότερη τιμή του καυσίμου, το φορολογικό όφελος από το σήμα καθώς και η μελλοντική δυνατότητα να μπάινεις στον πράσινο δακτύλιο (οχι για όλα).

Αυτό που με μπερδευει σε σχέση με την προηγούμενη επιλογή σου (vw) είναι o χαρακτήρας του bmw που κατ'εμε είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν του sc (είναι dsg?).  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 27, 2012, 10:33:21 πμ »
lampros μάλλον ο damokles μεγαλώνει!  :D σε 5 χρόνια θα μας ρωτάει για το mercedes B class  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 27, 2012, 10:38:26 πμ »
Αυτό που με μπερδευει σε σχέση με την προηγούμενη επιλογή σου (vw) είναι o χαρακτήρας του bmw που κατ'εμε είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν του sc (είναι dsg?).  :)

Καλημέρα Λάμπρο. Ναι, είναι το DSG 170hp. Και ναι, είναι τελείως άλλο αυτοκίνητο με εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό. Αλλά δε με πειράζει να κάνω σημαντικές υποχωρήσεις στις επιδόσεις προς όφελος της οικονομίας.

lampros μάλλον ο damokles μεγαλώνει!  :D σε 5 χρόνια θα μας ρωτάει για το mercedes B class  :D

Ισχύει σε ένα βαθμό ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Όχι B Class ήμαρτον! Δεν σκοπεύω να καλύψω 20 χρόνια σε 5 ! χαχαχαχα

Αλλά ναι, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θα ήθελα να εκμεταλλεύομαι και τα πίσω καθίσματα  ;)

Οπότε μετά θα πάμε στο κλασσικό πολυμορφικό με ποδήλατα στην οροφή κλπ χαχαχα
Θα σας ρωτήσω τότε για το Tiguan Diesel  :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 27, 2012, 10:47:00 πμ »
Καλημέρα Λάμπρο. Ναι, είναι το DSG 170hp. Και ναι, είναι τελείως άλλο αυτοκίνητο με εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό. Αλλά δε με πειράζει να κάνω σημαντικές υποχωρήσεις στις επιδόσεις προς όφελος της οικονομίας.

Δεν ξέρω εάν η εταιρεία το προσφέρει αλλά την περίπτωση του εργοστασιακού lpg την αποκλείεις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 27, 2012, 10:48:17 πμ »
Δεν ξέρω εάν η εταιρεία το προσφέρει αλλά την περίπτωση του εργοστασιακού lpg την αποκλείεις?

τί εννοείς; διαφώτισέ με πλήζ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 27, 2012, 10:49:23 πμ »
diesel και μόνον diesel......το Tiguan παράτα το
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Konakis

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 27, 2012, 11:00:10 πμ »

τί εννοείς; διαφώτισέ με πλήζ

Η mercedes προσφέρει το option για τοποθέτηση εργοστασιακού lpg (γκάζι).
Σημείωσε οτι με το lpg έχεις και βενζίνη ως καύσιμο, δεν έχεις όμως την ροπή του diselοκινητήρα καθώς και τα φορολογικά πλεονεκτήματα.   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 27, 2012, 13:08:14 μμ »
ξερω αρκετους που εχουν BMW και ψιλοτραβανε τα μαλλακια τους.

Ακριβα σερβις, ΠΟΛΥ ακριβα σερβις... Εχουν καποια θεμματα...

Σπυρο ενταξει το πηγες μακρια.
Αντι να παρω Ντομπλο μπορω να παρω αρκετα αυτοκινητα της κατηγοριας που εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ σε σχεση με την 1.... Πιστευω πως τα μικρομεσαια πρεπει να εχουν και χωρους....ειναι βασικη προυποθεση στην κατηγορια αυτη

Απο εκει και μετα πιστευω πως ειναι ακυρη αγορα το συγκεκριμενο και αγοραζεται κατα 90% απο αυτους που θελουν οπωσδηποτε BMW....

Ειναι πισωκινητο αλλα δεν μπορεις να παιξεις, ειναι μικρομεσαιο αλλα δεν εχει χωρους, ειναι και ακριβοτερο απο τον ανταγωνισμο, δεν ειναι και οτι ποιο ομορφο στην κατηγορια του.

Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....

Καλες αγορες

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 27, 2012, 14:30:14 μμ »
Φίλε Ηλία, δεν έχω καούρα σώνει και ντε να πάρω μπεμπέ για μούρη, για να μην παρεξηγούμαι.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν, τί θα πρότεινες μέχρι 31.000€ τελική λιανική τιμή; (ναι, οκ, VC, PP, κλπ... αλλά λέμε για αμάξια τώρα  :D :D)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 27, 2012, 14:33:58 μμ »
Φίλε Ηλία, δεν έχω καούρα σώνει και ντε να πάρω μπεμπέ για μούρη, για να μην παρεξηγούμαι.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν, τί θα πρότεινες μέχρι 31.000€ τελική λιανική τιμή; (ναι, οκ, VC, PP, κλπ... αλλά λέμε για αμάξια τώρα  :D :D)

Πατεκι φιλε...μακραν..... :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.