0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυο φωτο απο δυο νεα προσφατα αποκτηματα στα πλαισια της κρισης.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: mitsman στις Μάρτιος 28, 2013, 00:01:29 πμΔυο φωτο απο δυο νεα προσφατα αποκτηματα στα πλαισια της κρισης.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μητσάρα καλορίζικα τα δυο κουκλιά!Ειδικά το Vostok μου αρέσει πολύ!
Δημήτρηδες και Χάρη, καλοφόρετα και καλορίζικα τα νέα σας ρολόγια!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είναι ωραία η αίσθηση καινούριας άφιξης μετά τόσο καιρό, Χάρη. Πίστεψέ με σε καταλαβαίνω γιατί εγώ έχω συμπληρώσει 2+ χρόνια...
ωχ ωχηρθε δεμα
Παράθεση από: constantine στις Απρίλιος 02, 2013, 15:08:31 μμωχ ωχηρθε δεμαΕσύ ανήξερος ε? Άνοιξε το γρήγορα. Τώρα. Μην πας πάλι για τρέξιμο και το ανοίξεις το βράδυ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.