0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή κάποιοι θα μας γκαστρώσουν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)βάζω εγώ φωτογραφία της σημερινής παραλαβής.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επειδή κάποιοι θα μας γκαστρώσουν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...
Καλοφόρετα... Το Ζινν είναι αγαπημένο και η κορώνα στα αριστερά είναι τεράστιο +...Το Τζισοκ σετάρεται τέλεια με νιτσεράδα και θαλασσινό νερό...
Παράθεση από: Alex στις Μάρτιος 28, 2013, 14:08:34 μμΚαλοφόρετα... Το Ζινν είναι αγαπημένο και η κορώνα στα αριστερά είναι τεράστιο +...Το Τζισοκ σετάρεται τέλεια με νιτσεράδα και θαλασσινό νερό...αλεξ τι εννοεις?η νιτσεραδα τι ειναι?
Μου είσαι και ανυπόμονος πανάθεμά σε...
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάρτιος 28, 2013, 14:12:56 μμΠαράθεση από: Alex στις Μάρτιος 28, 2013, 14:08:34 μμΚαλοφόρετα... Το Ζινν είναι αγαπημένο και η κορώνα στα αριστερά είναι τεράστιο +...Το Τζισοκ σετάρεται τέλεια με νιτσεράδα και θαλασσινό νερό...αλεξ τι εννοεις?η νιτσεραδα τι ειναι?Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Παράθεση από: ennea στις Μάρτιος 28, 2013, 14:04:29 μμΜου είσαι και ανυπόμονος πανάθεμά σε... Φάγαμε "πρόλογο" με το Sinn 856 αλλά τελικά πήρες πολύ καλύτερο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) -νομίζω. Να δείχνει καλές ώρες Χάρη
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.