0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκέφτηκα να ανοίξω ένα νήμα όπου μπορούμε να βάζουμε όλοι από μια δύο φωτογραφίες από όποιο νέο ρολόι παραλαμβάνουμε, όποτε παραλαμβάνουμε δηλαδή , ή/και κάποια φωτο-teaser ίσως...Ιδίως σε περιόδους "ξηρασίας" το νήμα αυτό μπορεί να αποτελεί μια όαση για τα στερημένα μας μάτια, τα γυμνά μας χέρια, και τα τρελά μας μυαλά.
Στη θέση σου θα το έπαιρνα μπλε το βοστόκ. Όπως και να 'χει όμως, καλοφόρετο να 'ναι!! Λέγε τώρα με τι φακό τις έβγαλες τις φωτογραφί(άρ)ες. Όσο για τη νέα άφιξη, ε, παιδιά είμεθα, τι να κάνουμε;
....Οσο για τις φωτο προφανως με πειραζεις γιατι ειναι με τον κιτ φακο...
Κατι μου λεει το κουτι...κατι μου λεει....αμαρτανω τωρα που το σκεφτομαι και ειναι και σαρακοστη....θα μας κολασεις...Φορα το με υγεια και χαρα φιλε... ελπιζω να βουτιεται γιατι ανοιγει και ο καιρος...
Κυριε Χαρη ειχαμε αφιξη και δεν εχω ενημερωθει ακομα? Κανενα φωτογραφικο εγκλημα δεν εχουμε ακομα?Δυο φωτο απο δυο νεα προσφατα αποκτηματα στα πλαισια της κρισης.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δυο φωτο απο δυο νεα προσφατα αποκτηματα στα πλαισια της κρισης....
Επειδή κάποιοι θα μας γκαστρώσουν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)βάζω εγώ φωτογραφία της σημερινής παραλαβής.
Κυριε Χαρη ειχαμε αφιξη και δεν εχω ενημερωθει ακομα? Κανενα φωτογραφικο εγκλημα δεν εχουμε ακομα?Δυο φωτο απο δυο νεα προσφατα αποκτηματα στα πλαισια της κρισης.... Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Επειδή κάποιοι θα μας γκαστρώσουν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)βάζω εγώ φωτογραφία της σημερινής παραλαβής.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.