Καλησπέρα, σε όλους τους φίλους! Καλοφόρετα όλα τα νέα αποκτήματα, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνουν! Μόλις τώρα ήρθε στα χέρια μου η τελευταία δική μου άφιξη.

Πολύ παραγωγικός ακολούθησε ο μήνας Ιούνιος, τώρα όμως πρέπει να μπει και ένα φρένο διότι όλη αυτή η κατάσταση δεν με χαρακτηρίζει και δεν θέλω να με χαρακτηρίζει, πιο πολύ θέλω να το βλέπω ως σκανταλιά, ως μικρές αταξίες παλιμπαιδισμού και τίποτα παραπάνω. Η λίστα των τελευταίων 40-45 ημερών ήταν: Seiko SPEEDTIMER Mechanical [SPB513], G-Shock GW-BX5600 [3578], Sinn 556i, και η τελευταία άφιξη
Tissot Heritage 1938 COSC [T142.464.16.332.00].
Το Tissot προέκυψε στις τελευταίες ημέρες αναμονής για το Sinn. Πριν από περίπου 2 χρόνια, δεν ήταν ως επιλογή μου, δίσταζα για τα 39mm του, με προσωπικό αγαπημένο μου πεδίο από 34mm έως 38mm, ειδικά εάν η επιλογή είναι dress. Όταν το δοκίμασα στον καρπό μπήκε ως υποψήφιο, αν και όποτε εμφανιστεί ξανά μπροστά μου. Έτσι κι έγινε. Καλή προσφορά ως καινούριο και έγινε το σχετικό κλικ. 39mm λοιπόν, υπέροχο χρώμα στο dial, ETA 2824-2, COSC.
[βέβαια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, τα 39mm παραμένουν στην απαγορευμένη μου ζώνη επιλογών. Εάν έχω την δυνατότητα δεν επιλέγω τέτοια νούμερα. Εδώ με το Tissot, απλά δεν μου ήταν ενοχλητική ως παρουσία στον καρπό, αν είχα πχ επιλογή για 36mm, ε, θα κλείδωνε χωρίς δεύτερη σκέψη από την πρώτη στιγμή]