Καλησπέρα, φίλε
@ioann !

καλοφόρετα, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνουν! Εγώ, είμαι σχεδόν φανατικός των μικρών διαστάσεων, (άνω των 38mm, σχεδόν απορρίπτω τα περισσότερα, εξαιρώ περιπτώσεις ψηφιακών και ορισμένων, καθαρά σπορ). Το A158WA το βρίσκω υ π έ ρ ο χ ο !
Και πάλι καλοφόρετα, πάντα χαρούμενες ώρες!

Έφτασαν μόλις 2 νέα casio. Ο Δαβίδ A158WA, μικρούλι και ρετρό, ήρθε για τη νοσταλγική διάθεση που προκαλεί. Περίπου τέτοιο ήταν το casio των παιδικών μου χρόνων (W36 marlin, υπάρχει, έχει συντηρηθεί και φυλάγεται). Η αλήθεια όμως είναι ότι μικροδείχνει στο χέρι.
Ο Γολιάθ DW-291H έχει χορταστική κάσα χωρίς να τρομάζει στον καρπό. Ωραία χρώματα σε κάσα και οθόνη, πολύ ευανάγνωστη LCD, 200 μέτρα και δεκαετής μπαταρία. Το λουράκι είναι παχύ και πιο μαλακό από ότι στα g-shock, αλλά η αγκράφα είναι πλαστική. Έχει δεχτεί έντονη κριτική στο νετ αλλά φαίνεται τίμιο για τα χρήματα που ζητάει.

