Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3828015 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #39690 στις: Ιούλιος 21, 2025, 11:29:23 πμ »
φορούσα "δανεικό" από ........κορίτσι !  ???

Το χρησιμοποιούσαν τακτικά φίλοι

Ποιο,το κορίτσι?
friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Giannis deep blue,pugman,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ioann

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39691 στις: Ιούλιος 21, 2025, 13:33:56 μμ »
Τα rubber της Citizen, είναι σκληρλα και ΔΕΝ αντέχουν σε ταλαιπωρίες. Απορώ που δεν φτιαχνουν σιλικόνες.

Σας έχει κοπεί κάποιο rubber της citizen κ. Γιώργο; Γιατί ναι μεν δεν είναι άνετα, αλλά παλαιότερα έλεγαν ότι το καουτσούκ ήταν οπλισμένο με συρμάτινο δικτύωμα, ώστε και αν κοπεί να κρατιέται το ρολόι. Ακόμα δεν έχει κόψει το NY0040 που έχω για να το επιβεβαιώσω. Η αλήθεια είναι ότι το θυμάμαι μόνο και δεν βρήκα στο νετ σχετικές πληροφορίες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
“I suppose it's like the ticking crocodile, isn't it?”
 J.M. Barrie, Peter Pan

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #39692 στις: Ιούλιος 21, 2025, 13:57:14 μμ »
Πολύ σωστά τα λες,δεν ξέρω αν είναι όλα τα λουράκια της,έτσι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος paulm

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39693 στις: Ιούλιος 21, 2025, 16:35:23 μμ »
Καλησπέρα σε όλους με mini review για το Tudor "Rootbeer" GMT!

Το ρολόι αφίχθη χωρίς κανένα απρόοπτο. Πράγματι αφόρετο και άψογο, με τα αυτοκόλλητα ακόμη και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά.

Τα καλά: πολύ έντονη παρουσία στον καρπό. "Αντρικό" και χορταστικό ρολόι, ο'τι και αν σημαίνει αυτό. Δείχνει μεγαλύτερο από 41, περισσότερο σου δίνει την αίσθηση από 42αρι. ΟΚ, it is what it is, δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό αυτό. Επικυρώνει πάντως τα της παρουσίας που ανέφερα. Πολύ όμορφα χρώματα στη στεφάνη, δένουν υπέροχα με τον ματ χρυσό ο οποίος φέρνει περισσότερο σε rose gold πάρα σε κίτρινο χρυσό. Έντονη vintage αίσθηση χωρίς όμως να είναι εντελώς αναχρονιστικό και εκτός εποχής. Τόσο όσο. Vintage μεν, σε σύγχρονη εκτέλεση δε. Καλή ποιότητα, καλό φινίρισμα. Βέβαια θέλει χρήση επί μακρόν για να διαπιστωθεί αυτό εις βάθος...

Έχει τον δικό του χαρακτήρα. Πάρα το γεγονός ότι είναι έντονα επηρεασμένο από τον... μεγάλο αδερφό, έχει τη δική του σχεδιαστική ταυτότητα. Η οποία απέχει κατά πολύ από τα σύγχρονα Rolex. Κατά κάποιο τρόπο είναι η Rolex όπως θα ήθελα προσωπικά να έχει συνεχίσει. Με όμορφα, λιτά, διαχρονικά σχέδια που να τιμούν το παρελθόν της χωρίς το υπερβολικά "flashy" του σήμερα. Με τιμές που να μην απαιτούν να υποθηκεύσεις σπίτι για να τα αγοράσεις. Ναι, κατά μία έννοια η σύγχρονη Tudor είναι η φυσική συνέχεια της Rolex των 80ς/90ς.

Τα κακά: Ίσως ορισμένα από τα κακά να είναι η άλλη όψη πολλών από αυτά που περιέγραψα πιο πάνω. Βαρύ ρολόι, δεν το λες και την αποθέωση της άνεσης... Χρειάστηκε να πάω πάνω από 1 φορά στον τεχνίτη της γειτονιάς για να βρούμε την πιο βολική ρύθμιση για τον καρπό μου. Το νοιώθω όταν το φοράω, είναι βέβαια και οι πρώτες μέρες και ο καρπός πρέπει να το συνηθίσει. Θα πρέπει να περάσει λίγος ακόμη καιρός μέχρι ο καρπός μου να "δέσει" πάνω στο ρολόι και εκείνο στον καρπό μου. Δεν είναι εύκολο ρολόι. Δεν έχει την πιο αέρινη και βελούδινη αίσθηση του Rolex GMT Master μου. Τα κάνουν επίτηδες λίγο πιο "γκουμούτσες" και άχαρα ώστε να διατηρούν τεχνηέντως μια απόσταση από τη Rolex και να μην της κλέβουν τη δόξα? Δεν θα με εξέπληττε. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα λίγο πιο ευκολοκούμπτωτο και άνετο. Αλλά όπως είπα, είναι οι πρώτες μέρες!

Εν κατακλείδι: σίγουρα είμαι ικανοποιημένος με την αγορά μου! Πολύ όμορφο ρολόι, με έντονη παρουσία όπως είπα. Μου κάλυψε το κενό του Two Tone. Μεγάλο plus τα 4630 Ευρώ που έδωσα έναντι των 6.500 Ευρώ της τιμής καταλόγου. Αλλά να σας πω και κάτι? Έχοντας ζήσει ήδη 5 μέρες με το ρολόι, δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα. Μέχρι τα λεφτά που έδωσα είναι μια χαρά. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι για παραπάνω.

Θα προτιμούσα ένα Rolex Gmt Master Rootbeer? Σίγουρα. Θα έδινα 20 χιλιάδες και βάλε Ευρώ για κάτι τέτοιο? Σίγουρα όχι. Έχω πλέον φύγει από αυτή τη λογική.

Οπότε όλα καλά. Επίσης αποφάσισα ότι σε αντίθεση με το Rolex μου, αυτό δεν θα γίνει πριγκίπισσα της θυρίδας. Θα το σκίσω! Με τεράστια φροντίδα και προσοχή πάντα. Όπως κάνω με όλα τα ρολόγια μου. Αλλά θα το φοράω παντού χωρίς φόβο και τύψεις. Ήδη το πήγα 2 φορές για μπάνιο το ΣΚ που μας πέρασε και ένιωσα σούπερ.

Ελπίζω να απολαύσατε την ανάγνωση!

friendly
3
funny
0
like
8
wow
1
Members reacted friendly:
george_,baller,Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
Dante80,Wolf-,Ef.orange,harolagoha,trelovet,Beastaras,chris70,pugman,
Members reacted wow:
Beastaras,

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #39694 στις: Ιούλιος 21, 2025, 16:41:16 μμ »
Τα κάνουν επίτηδες λίγο πιο "γκουμούτσες" και άχαρα ώστε να διατηρούν τεχνηέντως μια απόσταση από τη Rolex και να μην της κλέβουν τη δόξα?

Σωστή παρατήρηση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #39695 στις: Ιούλιος 21, 2025, 16:53:30 μμ »
Εμένα το καλοκαίρι μου αρέσει αυτός ο extra όγκος των bb..!
Τον χειμώνα προτιμώ μικρότερα ρολόγια.
Καλοφόρετο..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39696 στις: Ιούλιος 21, 2025, 16:56:54 μμ »
Καλησπέρα, φίλε @paulm . Καλοφόρετο, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνει! Πραγματικά, είναι πολύ όμορφο!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39697 στις: Ιούλιος 21, 2025, 18:44:33 μμ »
Καλοφόρετο φίλε κι ευχαριστούμε για την παρουσίαση!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39698 στις: Ιούλιος 21, 2025, 21:13:46 μμ »
φορούσα "δανεικό" από ........κορίτσι !  ???

Το χρησιμοποιούσαν τακτικά φίλοι

Ποιο,το κορίτσι?

Το κορίτσι το είχα εγώ !  Οσο και να μην το πιστεύεις. Και της έπαιρνα το ρολόι στην θάλασσα, για να μετράω τα βάθη. Και της έδινα να φοράει το Sub.  :o

Οι φίλοι, φορούσαν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ρολόι, και κάνανε και ψαροντούφεκο  ;)

Και επειδή είμαι λογικός, δεν τους γνώρισα ΠΟΤέ το κορίτσι  :D :D :D Χαζός είμαι ? Να μου την "φάνε" ?
friendly
1
funny
1
like
0
wow
0
pugman,
Members reacted funny:
Giannis deep blue,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #39699 στις: Ιούλιος 21, 2025, 21:32:30 μμ »
Σας έχει κοπεί κάποιο rubber της citizen κ. Γιώργο; Γιατί ναι μεν δεν είναι άνετα, αλλά παλαιότερα έλεγαν ότι το καουτσούκ ήταν οπλισμένο με συρμάτινο δικτύωμα, ώστε και αν κοπεί να κρατιέται το ρολόι. Ακόμα δεν έχει κόψει το NY0040 που έχω για να το επιβεβαιώσω. Η αλήθεια είναι ότι το θυμάμαι μόνο και δεν βρήκα στο νετ σχετικές πληροφορίες.

Το δικό μου, στο Excalibur κόπηκε, και δεν είχε τίποτε μέσα. Ουτε σύρμα, ούτε καν κλωστή.

Και όσους έχω συναντήσει με ίδιο, ΟΛΩΝ κοπηκε το λουρί πολύ γρήγορα.

Και η επιπλέον παρατήρηση για εμένα ήταν ότι στο κολυμπι - βουτιές, το υπόλοιπο από την πόρπη, γλύστραγε από τις θηλίτσες, και πεταγόταν σαν ...........

friendly
0
funny
0
like
0
wow
1
No reactions
No reactions
No reactions
Members reacted wow:
ioann,
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39700 στις: Ιούλιος 21, 2025, 21:38:00 μμ »
Με γεια το ρολόι @paulm ! Ωραία παρουσίαση με πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Κι εμένα μου αρέσει που η Tudor ουσιαστικά αναβιώνει τα βίντατζ σχέδια της Rolex, τα οποία επίσης προτιμώ. Εκείνο που δε μου κάθεται καθόλου μα καθόλου είναι οι snowflake δείκτες...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #39701 στις: Ιούλιος 21, 2025, 21:46:43 μμ »
Το κορίτσι το είχα εγώ !  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Οσο και να μην το πιστεύεις. Και της έπαιρνα το ρολόι στην θάλασσα, για να μετράω τα βάθη. Και της έδινα να φοράει το Sub.  :o

Οι φίλοι, φορούσαν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ρολόι, και κάνανε και ψαροντούφεκο  ;)

Και επειδή είμαι λογικός, δεν τους γνώρισα ΠΟΤέ το κορίτσι  :D :D :D Χαζός είμαι ? Να μου την "φάνε" ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Και δεν σας φαινόταν!κανατε  και τραμπες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #39702 στις: Ιούλιος 21, 2025, 21:55:50 μμ »
....πρέπει να φορτίσω την υποβρύχια κάμερα.  ;)

Παρόλο που εδώ πλέον ΔΕΝ υπάρχει ζωή στους βυθούς.  :-[ Ελπίζουμε, με τα θαλάσσια πάρκα που ανακοινώσανε, θα πάψουν να σκάβουν τους βυθούς οι τράτες, και να καταστρέφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από τις φυσικές κρυψώνες, μέχρι τους γόνους.

Βλέπεις στα S/M,  στο "ψαράδικο", όλων των ειδών τα αμμόψαρα, σε μεγέθη 5-6 cm, αυστηρώς απαγορευμένα, από δράκαινες, καπόνια, γλώσσες, μέχρι μουρμούρια και μπαρμπούνια, με τον χαρακτηρισμό "βραστόψαρα", και σε τιμές εξευτελιστικές. Σκάβουν τους βυθούς, και ότι μαζέψουν.

Αυτές οι "ψαριές" όμως, κατέστρεψαν την ζωή στις θάλασσες, και καταντήσανε να μην βγάζουν μεροκάματο πλέον οι επαγγελματίες οι ψαράδες. :-[

Και μια και είναι καλοκαίρι, και θα πάμε όλοι στην θάλασσα κάποια στιγμή, ας σεβαστούμε το περιβάλλον. Χελώνα, σφηνωμένη σε 6-pack που καθόρισε την ανάπτυξή της.  ??? Τα δε διαλυμένα πλαστικά, σε όλα τα χρώματα αιωρούνται στο νερό, σαν χαρτοπόλεμος. Δυστυχώς. Ας προσέξουμε λίγο λοιπόν.  ;)

photoupload
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,Dimitris Real,jimakoZzz,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #39703 στις: Ιούλιος 21, 2025, 21:56:44 μμ »
Και δεν σας φαινόταν!κανατε  και τραμπες?

Γυναίκες ήταν όχι ρολόγια  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #39704 στις: Ιούλιος 21, 2025, 22:14:37 μμ »
.....................
Εν κατακλείδι: σίγουρα είμαι ικανοποιημένος με την αγορά μου! Πολύ όμορφο ρολόι, με έντονη παρουσία όπως είπα. Μου κάλυψε το κενό του Two Tone. Μεγάλο plus τα 4630 Ευρώ που έδωσα έναντι των 6.500 Ευρώ της τιμής καταλόγου. Αλλά να σας πω και κάτι? Έχοντας ζήσει ήδη 5 μέρες με το ρολόι, δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα. Μέχρι τα λεφτά που έδωσα είναι μια χαρά. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι για παραπάνω.

Θα προτιμούσα ένα Rolex Gmt Master Rootbeer? Σίγουρα. Θα έδινα 20 χιλιάδες και βάλε Ευρώ για κάτι τέτοιο? Σίγουρα όχι. Έχω πλέον φύγει από αυτή τη λογική.

Οπότε όλα καλά. Επίσης αποφάσισα ότι σε αντίθεση με το Rolex μου, αυτό δεν θα γίνει πριγκίπισσα της θυρίδας. Θα το σκίσω! Με τεράστια φροντίδα και προσοχή πάντα. Όπως κάνω με όλα τα ρολόγια μου. Αλλά θα το φοράω παντού χωρίς φόβο και τύψεις. Ήδη το πήγα 2 φορές για μπάνιο το ΣΚ που μας πέρασε και ένιωσα σούπερ.
.................

Κατ' αρχήν καλορίζικο και καλοφόρετο με υγεία. Να το χαρείς.

Οι παρατηρήσεις σου είναι μάλλον σωστές, σχετικά με τις διαφοροποιήσεις από την μαμά, και είπες και μια "αλήθεια". Μάλλον, την συνέχιση των ρολογιών "εργαλείων" την συνεχίζουν με την Tudor. Εγώ, που είμαι παληός στο θέμα, τα "μοντέρνα" Rolex, ουτε να τα βλέπω δεν θέλω. Απλώς, ειμαι με τις παληές "εικόνες", και ακόμα τα Tudor, δεν μου καθονται στο ματι.

Και μια ......."άποψη". Μην το φοράς στην θάλασσα. Πάρε ένα Casio, και άστο να το φοράς σε "ξηρο" περιβάλλον. Η θάλασσα φθείρει, συν τον κίνδυνο απώλειας.

Και το λέει άνθρωπος, που βούταγε μεχρι και τον "κούκο" του σαλονιού της γιαγιάς.  :D :D :D

Πλέον, μόνον Casio Duro  ;)
friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
george_,
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.