Καλησπέρα, φίλε
@vigilantius !

Πραγματικά, ένα όμορφο ρολόι, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνει! Να πω τη γνώμη μου με το χέρι στην καρδιά: Το ένα είναι πως συμφωνώ με τη γνώμη του φίλου
@Dante80 , όπως ακριβώς τα σημειώνει. Από την άλλη θα έλεγα πως, προσωπικά, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που έχω είναι ένα Hamilton intra-matic, κι αυτό στα 42mm. Το φόρεσα κάποιες ώρες και απλά μπήκε στη συλλογή.
Κατά κανόνα, τέτοιες επιλογές είναι μία παρόρμησή μας ως αγορά, ειδικά αν, εξαρχής, κάτι μας ενοχλεί στο μάτι. Προσωπική άποψη πάντα, ναι, είναι όμορφο και ταιριάζει μια χαρά στον καρπό σου, όμως, εάν για παράδειγμα το έβλεπες στα 35mm, θεωρώ πως θα εντυπωσιαζόσουν. Το δικό σου, έχει σκούρο dial, το intra-matic είναι με σχεδόν ανύπαρκτη τη στεφάνη και ανοικτό dial. Σύνολο; χμ, ιπτάμενος δίσκος... (ξεφεύγει από το κλασικό και γίνεται απλά ένα όμορφο μοδάτο ...κάτι).
Ένα ρολόι που απέκτησα το 2019, ψάχνοντας για ένα απολύτως κλασικό dress watch. Με είχε μαγέψει το sunburst silver dial και το πολύ ποιοτικό λουράκι, αλλα΄δυστυχώς παρέβλεψα ότι για τον καρπό μου τα 42mm σε αυτή την κάσα είναι πολλά, με αποτέλεσμα να το έχω φορέσει 5 φορές. Πολύ ποιοτικό ρολόι (αν και quartz βέβαια) παρόλα αυτά. Θεωρείτε ότι είμαι υπερβολικός που το θεωρώ μεγάλο για τον καρπό μου;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk