0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντυπώσεις... Απο τοτε που βγήκε, είχα πάθει ένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) με το Fujitsubo, οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.Διαχρονικό σχέδιο Citizen diver's, με τον περίεργο mercedes pointer και 60 click bezelΦρέσκια cal.9051 -10/+20" και 42 ώρες power reserve και ο ροταρας καμιά φορά ακούγεται Κάσα απο τιτάνιο + duratec Στα 41mm είναι μικρο για μένα και μετά το GX56 φαίνεται μινιατούραΚάθεται ωραία στο χέρι και δεν ενοχλεί Το μαμά λουρί είναι ΠΟΛΥ μαλακό και στις μπαρετες έχει μεταλλικά sleeves Φουλ ενθουσιασμένος
Καλορίζικο μικρέ. Τώρα που χειμωνιαζει πήρες diver ?
Καλοφορετο Αλέξανδρε...!Τούμπανο.. ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...
χειμερινός κολυμβητής φάση Το κατάστημα είναι πολύ φιλικό, έχει συνήθως πολύ καλές τιμέςΑν πάρεις τηλ πριν πας έχει και έκπτωση για τηλεφωνική παραγγελία.Στην περίπτωση μου, επειδή εχω ξαναψωνίσει απο κει, έπαιξε και φάση cash is king (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστώ τα μάλα[/b][/i]Και εσείς που είστε χωρίς μηχανικό Citizen, άντε και στα δικά σας
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.