0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφορετα όλα παίκτες...!Ένα και ένα όλα..
Ο πρωινός καφες με τον Φανη κατέληξε σε βολτα στο γνωστό τετράγωνο όπου υπάρχει το γνωστό κατάστημα που μας ανέχεται με τις ώρες για δοκιμές …Ότι και να είδαμε όμως δεν μπορούσε να ξεπεράσει σε VMF το quartz prx ….Επειδή βέβαια δεν έχω πλέον καμία δικαιολογία για αγορά νέου ρολογιού,ούτε καν Casio των 50 ευρώ ,θυμήθηκα ότι υπάρχουν και γυναικεία ρολόγια Σούπερ dial και κατασκευή πολύ ανώτερη της αξίας του …άρα και η απόλυτη δικαιολογία για νέα αγορά ,οποτε:Και με το σωστό σεταρισμα
Βαιε ,τυχαίο? δε νομίζω 35 ψωμομενο εάν το βαρεθεί…..
Σήμερα παρέλαβα για ακόμα μια φορά, κι ελπίζω τελευταία, το Ingenieur.Έκανα το λάθος να το δώσω πριν μερικούς μήνες. Ένα από τα ωραιότερα ρολόγια που είχα στην συλλογή. Το λάθος διορθώθηκε και δεν θα ξαναγίνει!
Και τις 1ες μερες θα κυκλοφορεις μαζι του για να του στρωσεις την μηχανη ( ας ειναι κουορτζ , δεν ξερει )Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερινη παραλαβη μετα τις προχθεσινες καραμπολες.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.