Ser και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....παίρνεις μαχαίρι και σε κάνουν δώρο ρελόι ?Να πάρω και εγώ χατζάρα, μπας και με δώσουν χρυσό.
Για άλλη μια φορά,θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο (jiorg) που μπόρεσα να κάνω αυτή την αγορά μέσω ανταλλαγής Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...... Τι άλλο να έκανε ο άνθρωπος, αφού τον απειλούσες με την χατζάρα. !
Survival instrument...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλεξ , ετοιμος να βουτηξεις για μυδια ρε κουφαλα .Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο! Πάρε ρολόι και μαχαίρι και έλα να με ξυρίσεις τα ... φρύδια.
Καλοφόρετο! Πάρε ρολόι και μαχαίρι και έλα να μου ξυρίσεις τα ... φρύδια.
Βάιε σωστό. Ξεχνιέμαι καμιά φορά. Τα μύδια κάνουν ρίμα με τα φρύδια και τα αντίδια, τα κουνουπίδια και τα ίδια και τα ίδια.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οεοοοοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.