Το κίτρινο δεν το έχω δει από κοντά, μόνο σε φωτο. Μου αρέσει πολύ το κίτρινο χωρίς πλάκα, και πραγματικά είναι πολύ εύκολο στην ανάγνωση αλλά με χαλάει λίγο το dial που δεν είναι όλο μαύρο, εκείνος ο μικρός πίνακας με τις ενδείξεις που στην δική μου περίπτωση είναι άχρηστος λόγω γκαβομάρας

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.

Οταν θα πάψουν να μακραίνουν άλλο τα χέρια,

θα πρέπει να βάλεις γυαλιά. Εκείνα τα ειδικά γυαλιά, που φοράνε οι μιας κάποιας ηλικίας, επειδή η γήρανση της φυσιολογίας του οφθαλμού, επηρρεάζει την ελαστικότητα των φακών, και τα είδωλα δεν αποτυπώνονται σωστά.
Με τα διορθωτικά γυαλιά, μεταβάλλεται η γωνία και η απόσταση της εστίασης,

και πλέον βλέπουμε .........κανονικά.
.gif)
Ειναι μία φυσιολογική εξέλιξη, οπότε η άρνηση της αντιμετώπισης, δείχνει άρνηση της πραγματικότητας.

Συνεπώς, κύριε Δημήτρη μας, προχωρείστε σε αγορά ενός ζευγαριού πρεσβυωτικών γυαλιών, όσο το καθυστερείτε, χάνετε την ομορφιά της απόλαυσης των μικρών dial και άλλων μικροπραγμάτων.

Με πρεσβυωπική γυαλιά, μπορεί να καταλήξεις και ..................Πρέσβης

Αν δε διαλέξεις και ένα ωραίο σκελετό, σε ομορφαίνει, σε κάνει μοντέρνο, και όλο ..........επιτυχίες.

Σου δίνει σοβαρότητα, ωριμότητα, και οι μετοχές σου ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο της αγοράς.

Οσο το καθυστερείς, ατυχώς κουράζεις και τα μάτια σου, και ξαφνικά, από το 0,75 - 1.00, θα βρεθείς στο 1,50 -2,00 , όπως τη πάτησα εγώ που έκανα χέρια Τιραμόλα.