touristas και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά στην τιμή που το προσφέρουν ( .....προς το παρόν ! )Ρολόι αντοχής, χρονόμετρο, στεγανό, με αποθεμα δύναμης, κλασικής εμφάνισης και από DNA από τα καλύτερα.Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με μια τέτοια επιλογή. Καλορίζικο, καλοφόρετο, πάντα με υγεία και προκοπή. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
@Beastaras καλοφορετο αφεντικό
Κορυφαίο. Καλοφόρετο να είναι! Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Παναγιώτη μπράβο για την επιλογή! Πολύ όμορφο!
Φοβερά όμορφο, έχω πάθει πλάκα. Καλό φόρτο
Συνειδητοποιημένη επιλογή για ένα πολύ όμορφο ρολόι .Καλοφορετο φίλε .
Καλορίζικο και καλοφόρετο Παναγιώτη! Περίμενα Hublot να είμαι ειλικρινής! Να είσαι καλά να το χαίρεσαι.
Τέλος η αγωνία…(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Κύριοι, ιδρυματοποιήθηκα κι εγώ!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Και δυο καρπίσιες..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το έχω από προχθές, όποτε μπορώ να γράψω δυο λόγια, έχοντας το φορέσει αρκετά!!!Το μπρασελέ του είναι αυτό που είχα ξαναγράψει παλιότερα όταν το δοκίμασα, ότι καλύτερο έχω φορέσει ποτέ! Και ναι πλέον είμαι σε θέση να καταλάβω γιατί εκθειάζουν τόσο τα μπρασελέ της ψυχομάνας. Μηχανή in house με φοβερό power reserve και dial που τελικά δεν είναι και τόσο βαρετό! Από τις φωτογραφίες χάνει αρκετά.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τελικό συμπέρασμα: Το συγκεκριμένο μοντέλο στην τιμή των 3K που κοστίζει, είναι ότι πιο vfm, τόσο για αυτά που προσφέρει, όσο και για το hype που διαθέτει την προκειμένη στιγμή η εν λόγω εταιρία..Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.