0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά τα βαριά χαρτιά να βάλω και εγώ κάτι για να υπάρχει ποικιλία στο φόρουμ. Το παρέλαβα σε δύο ημέρες!!!Εδώ και χρόνια έχω ξεχωρίσει το συγκεκριμένο sub από την σειρά combat. Έχει αυτό το military look που μου αρέσει.Είναι το τρίτο Glycine που περνάει από τα χέρια μου (τα άλλα δύο προ Invicta εποχής) και για μια ακόμα φορά έχω εντυπωσιαστεί με τα χρήματα που ζητά αυτή η εταιρεία.Απίστευτο! Το ρολόι άνετα θα μπορούσε να κοστίζει αρκετά παραπάνω. Απορώ πώς η Glycine πού είναι χρόνια στην αγορά, με την δική της ιστορία, έχει κρατήσει χαμηλά τις τιμές. Ειδικά τώρα που άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων και των microbrands, συνεχώς τις αυξάνουν. Έχει να κάνει με την Invicta? Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι το ρολόι αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του και ελπίζω να δέσουμε μαζί για αρκετό καιρό.Πρώτες εντυπώσειςΣτα συν: Προσεγμένη ποιότητα κατασκευήςΠολύ λεπτή κάσα για diver (κάθεται άψογα στο καρπό παρά τα 42mm)Αίσθηση της κορώνας (σφικτή, δεν παίζει καθόλου), έχει και λογότυπο πάνωΕυανάγνωστο dialΠοιοτικό, μαλακό και πολύ άνετο rubber με εξαιρετικό buckle.Κορυφαίο Value for MoneyΣτα πληνΤο bezel δεν έχει πολύ καλό πιάσιμο. Είναι λίγο λεπτό και δυσκολεύει την περιστροφή του. Προσωπικά όμως δεν με ενοχλεί.Σε αναμονή για το lume. Θα ποστάρω φώτο στο “Σκοτεινή Υπόθεση”
Καλοφόρετο!!!!Παλεύεται το ανοιχτό dial ,για πες Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατι για ανοιξη/καλοκαιρι....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.