Πολύ όμορφο
Για πες εντυπώσεις
Πρωτα απ ολα το πηρα με φοβο γιατι ειναι 42αρι κ φοβομουν μην μου κατσει μικρο, γιατι δεν μπορουσα να το δοκιμασω καπου. Τελικα φαινεται μια χαρα πιστευω στο χερι μου (21εκ καρπος).
Εχει απιστευτη εμφανιση, και τα κυριλλικά προσδιδουν εναν επιπλεον αερα vintage ρολογιου. Το ειχα ερωτευτει απο τις φωτο ακομα, αλλα απο κοντα ειναι τουλαχιστον 50% πιο ομορφο. χανει αρκετα στις φωτο , ιδιως σε σαιτ.
Ξεχασα να σας βαλω φωτο που ειναι ανοιχτο απο πισω..... ειναι τοσο ωραιο που μπορεις να το φορας και αναποδα.
Πιστευω πως ενα τετοιο ρολοι απο αλλη εταιρεια θα εκανε καποια χιλιαρικα (ταπεινη μου αποψη).
Εχει τον Poljot 3133 με sapphire glass και εκτος απο τα κλασικα μπισκοτα (εχω διαβασει εδω μεσα απο τα παιδια πως παντα στελνει) εστειλε και αλλα δυο λουρακια δερματινα σε καφε σκουρο και μαυρο χρωμα.
Βεβαια αυτην την αγορα και τις αλλες δυο που εκανα περυσι, της χρωσταω στο φορουμ, σε
εσας, που σε αυτο το μικρο χρονικο διαστημα που ειμαι σστην παρεα σας, εμαθα διαβασα καταλαβα και μου απαντησατε σε αποριες μου. Και
σας ευχαριστω πολυ για αυτοΕιδη εχω παραγγειλει αλλη κασετινα γιατι αυτη με τις 12 θηκες που ειχα δεν θα φτασει πλεον......
Εχω λοκαρει και σε αλλα ρολογια