0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για "του χρόνου πάλι" μην ανησυχείς. 16 μέρες μείνανε
Καλοφόρετα Γιώργο.Δεν ξέρω αν ρωτήθηκες, όλα καλά με το γόνατο;
Κλάφτηκα στην γυναίκα που μου έφαγε όλη την συλλογή για να τα δώσω σε γιατρούς..και μου έδωσε budget 250 να πάρω δύο αγροτεμάχια...οπότενες τα βάζω εδώ! Καθότι ο καρπός έχει μικρύνει, παίξαμε σε δύο 38.5αρια εξ ανατολάς. Τίμιο MTP-1302 από την CASIO. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και ένα JDM ηλιακό, το BV1120-91A από την Citizen. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κλείσαμε για φέτος, του χρόνου πάλι...
Μεγειες Γιώργο ιδιαίτερα το 2ο ρολόι το citizen πάρα πολύ όμορφη επιλογη. Καλοφόρετο καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν παίρνει στον καρπό σου. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έκλεισα κ γω χτες τις αγορές για φέτος στο 90 με το citizen...το άφησα για φόρτιση...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.