0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το εν λόγω ρολόι είναι το πρώτο αυτόματο ρολόι που αγόρασα τον μακρινό πλέον Ιούνιο του 2006 απο γνωστό κατάστημα των Αθηνών. Το εν λόγω ρολόι δόθηκε το 2012. Λίγα χρόνια αργότερα έχω μετάνιωσει που το εδώσα και μπήκε η σκέψη πως μπορούσα να πάρω πίσω. Με τα πολλά γνωρίζοντας ποιος έχει το ρολόι και ξέροντας ότι το έχει ακόμα στην συλλογη του αν και σε άλλη Ήπειρο Αμερική, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις το 2019 για τον επαναπατρισμο του. Δυστηχως λόγω covid και ταξιδιωτικών περιορισμών το πρώτο μου μηχανικό ρολόι έφτασε τελικά στα χέρια μου τώρα τον Οκτώβριο. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαιε (Ευρυαναξ)Δημητρη (nikonian)έχεις απόλυτο δίκιο. Φάνη (Wolf)Θαναση (thanasisn)Σας ευχαριστώ πολύ.Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στα ονόματα σας. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.