Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Αν και τον τελευταίο καιρό είχα ελαττώσει τις αγορές ρολογιών, τώρα τελευταία ήρθαν μαζεμένα. Τα ρολόγια που θα δείτε τώρα είναι τα γνωστά moonswatch.
Όταν κυκλοφόρησε το moonswatch και με όλο το χαμό που έγινε είχα ανάμικτα συναισθήματα για το ρολόι. Είναι όμορφο, ένα ακριβές homage του speedmaster αλλά από πλαστικό. Αποφάσισα ότι το ρολόι δεν ανταποκρίνεται στο hype αλλά υπήρξε μια λεπτομέρεια η οποία μου κίνησε το ενδιαφέρον. Από όλους τους πλανήτες του moonswatch το mission to Mercury έχει προσωπική αξία για μένα μιας και το όνομα του γιου μου ταυτίζεται με αυτό του πλανήτη.
Η σύζυγός μου ενθουσιάστηκε με την ιδέα και με αφορμή την ονομαστική μου εορτή (15/8) αποφάσισε να πάρει το εν λόγω ρολόι. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ήταν εύκολο γιατί το Mercury έχει μεγάλη ζήτηση και η Swatch Θεσσαλονίκης τηρεί την πολιτική διάθεσης των moonswatch κατά γράμμα. Στις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις είδε το mission to the Sun που της άρεσε πολύ και το πήρε και αυτό. Το κίτρινο άρεσε στο γιο και μάλλον βλέπω να το φοράει αυτός.
Όμορφα και funky ρολόγια, δεν ξέρω τι αντοχή θα έχουν στο χρόνο αλλά θα δούμε. Το Mercury εννοείται θα το φυλάξω ως κόρη οφθαλμού.
Ευχαριστώ για την ανάγνωση, Παναγιώτης.