0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήρθε επιτέλους το tsuno titanium!! Ανέκαθεν ψιλοκοιτουσα το tsuno αλλά όταν βγήκαν τα titanium ήξερα ότι θα πάρω ένα καποια στιγμή.Για όσους κοιτάζουν το tsuno, οι διαφορές στο κρύσταλλο, στο σχέδιο της κασας, στους πιο ευπεπτους χρωματικούς συνδιασμους και φυσικά στο βάρος συγκριτικά με το stainless steel αξίζουν την οποια διαφορά στη τιμή.
Καλοφόρετο! Μου θυμίσατε ότι δεν έχω Citizen από τιτάνιο... €300 ή 2-3 αγοραπωλησίες & γίναμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστώ για τις ευχές παίδες! Και το ερώτημα είναι:Έκανα καλά που πούλησα το Rolex για να πάρω το Blancpain? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πριν απαντήσετε, υπόψιν ότι από τις δυο κινήσεις που έκανα μου έμεινε κι ένα πολύ σημαντικό ποσό ρέστα. Το Explorer σχεδόν αφόρετο με λίγα ξεχασμένα στικερς ενώ το FF είναι 3ετιας, φορεμένο αλλά σε εξαιρετική κατάσταση.
Καλα εκανες. Πηρες ενα πιο ομορφο ρολοι, ανωτερο τεχνικα, απο ενα ιστορικο brand. Και αφου εχεις καρπο να το υποστηριξει, τοτε ουτε συζητηση. Ξαναλεω, ειναι μακραν το πιο ομορφο μπλε dial που υπαρχει. Τωρα για την μεταπωλητικη αξια, δεν ξερεις τι επιφυλασει το μελλον και στην τελικη, αν πηρες κατι που το γουσταρεις, δεν πιστευω το πρωτο κριτηριο να ειναι το αν θα πιασει καλη τιμη αν το ξαναπουλησεις. Φορουμ ρολογοφιλων ειμαστε, δεν επρεπε καν να σε απασχολει αυτο το θεμα !!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.