Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3818026 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #32745 στις: Ιούνιος 13, 2022, 09:20:56 πμ »
Σωστά, και σοφή η επιλογή αγοράς του σε κατάσταση pre-owned. Καλοφόρετο κι από εμένα, Δημήτρη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #32746 στις: Ιούνιος 13, 2022, 09:27:57 πμ »
Ωραία, μόνο που η blancpain ήταν ένα όνομα που αγόρασε ένα γκρουπ,η Ρολεξ συνέχισε να υπάρχει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32747 στις: Ιούνιος 13, 2022, 09:48:35 πμ »
Ωραία, μόνο που η blancpain ήταν ένα όνομα που αγόρασε ένα γκρουπ,η Ρολεξ συνέχισε να υπάρχει

Γιώργο, μιλάω για το ρολόι και όχι για την εταιρεία. Δεν συγκρίνω το FF με το Skydweller και το Cellini moon phase που έχουν ωρολογιακό ενδιαφέρον … με το explorer το συγκρίνω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #32748 στις: Ιούνιος 13, 2022, 10:00:04 πμ »
Καλά έκανες και το πηρες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32749 στις: Ιούνιος 13, 2022, 10:02:54 πμ »
Καλά έκανες Δημήτρη, ωρολογιακά δεν υπάρχει σύγκριση! Επενδυτικά/οικονομικά είναι άλλα τα δεδομένα και προσωπικά με έχει κουράσει η κατάσταση με τη Rolex, να πουλάει δηλαδή ρολόγια όπως το Explorer (το οποίο σημειωτέον μου αρέσει πολύ) σαν να ήταν τουρμπιγιον! Προσφορά και ζήτηση βέβαια ... Καλοφόρετο το FF
Πολύ καλά έκανες, επιμένω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος pablo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32750 στις: Ιούνιος 13, 2022, 10:23:19 πμ »

Ωρολογιακά δεν είμαι ο κατάλληλος να το κρίνω αλλά εμφανισιακά είναι πιο όμορφο για μένα από αυτό που έδωσες αν και είναι άλλου στυλ ρολόι. Η απόχρωση του μπλε στο dial είναι απίστευτη. Καλοφόρετο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32751 στις: Ιούνιος 13, 2022, 10:33:49 πμ »
@boutsk Καλά έκανες, τα ρολόγια σου πάντα προκαλούν ενδιαφέρoν.
@Dimitris Real Εμενα μου μοιάζει φάση τύπου παίρνω το ρολόι που μου αρέσει κι όχι το ρολόι που μου λένε πως πρέπει να μου αρέσει, σεβαστό κι ευχάριστο, εμένα το FFμου αρέσει περισσότερο κι εύχομαι να το χαρείς, με γεια. Βέβαια και τo Sinn που δίνεις εγώ θα το κράταγα, αλλά καταλαβαίνω πως ανήκει στα "μουντά" και ίσως χάνεται ο ενθουσιασμός σε αντίθεση με άλλα εν καιρώ.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32752 στις: Ιούνιος 13, 2022, 11:00:20 πμ »
Καλά έκανες Δημήτρη, ωρολογιακά δεν υπάρχει σύγκριση! Επενδυτικά/οικονομικά είναι άλλα τα δεδομένα και προσωπικά με έχει κουράσει η κατάσταση με τη Rolex, να πουλάει δηλαδή ρολόγια όπως το Explorer (το οποίο σημειωτέον μου αρέσει πολύ) σαν να ήταν τουρμπιγιον! Προσφορά και ζήτηση βέβαια ... Καλοφόρετο το FF
Πολύ καλά έκανες, επιμένω!
Δε τα πουλάει η ρόλεξ να είναι τουρμπιγιον,ο κόσμος τα βλεπει έτσι . Όλη η παράνοια και ανώμαλη κατάσταση με τα ρόλεξ είναι καθαρά και μόνο ευθύνη του κόσμου .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32753 στις: Ιούνιος 13, 2022, 11:07:45 πμ »

[
Δημήτρη εξαιρετικό !! Έχεις πανέμορφη συλλογή σε άλλο επίπεδο ! Καλοφόρετο να είναι και μπράβο και πάλι !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32754 στις: Ιούνιος 13, 2022, 11:17:01 πμ »
@boutsk Καλά έκανες, τα ρολόγια σου πάντα προκαλούν ενδιαφέρoν.
@Dimitris Real Εμενα μου μοιάζει φάση τύπου παίρνω το ρολόι που μου αρέσει κι όχι το ρολόι που μου λένε πως πρέπει να μου αρέσει, σεβαστό κι ευχάριστο, εμένα το FFμου αρέσει περισσότερο κι εύχομαι να το χαρείς, με γεια. Βέβαια και τo Sinn που δίνεις εγώ θα το κράταγα, αλλά καταλαβαίνω πως ανήκει στα "μουντά" και ίσως χάνεται ο ενθουσιασμός σε αντίθεση με άλλα εν καιρώ.

Συμφωνώ ότι το Sinn είναι από τα ρολόγια που μένουν και μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να κρατήσω όλα τα ρολόγια που έχω. Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν γίνεται. Ο στόχος είναι να μειώσω την ποσότητα και να αυξήσω την ποιότητα. Το U1 είναι καταπληκτικό κομμάτι, θύμα της αναδιάρθρωσης που κάνω στην συλλογή, και είναι κρίμα που δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμα κανένα μέλος του φόρουμ για αυτό το ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32755 στις: Ιούνιος 13, 2022, 11:17:05 πμ »
Δε τα πουλάει η ρόλεξ να είναι τουρμπιγιον,ο κόσμος τα βλεπει έτσι . Όλη η παράνοια και ανώμαλη κατάσταση με τα ρόλεξ είναι καθαρά και μόνο ευθύνη του κόσμου .
Έγραψα περί προσφοράς και ζήτησης Βασίλη, το ίδιο λέμε νομίζω ... Βέβαια υπάρχει και ευθύνη της εταιρείας στο κομμάτι "προσφορά" θεωρώ... Δε διαφωνούμε ... Ο κόσμος θα φέρει την ισορροπία τελικά ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος jo.sa

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32756 στις: Ιούνιος 13, 2022, 11:22:16 πμ »
Δημήτρη καλοφόρετο το FF,υπέροχο ρολόι, η συλλογή σου βελτιώνεται συνεχώς, να έχεις υγεία να τα χαίρεσαι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιάννης

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32757 στις: Ιούνιος 13, 2022, 11:22:59 πμ »

Σίγουρα φταίμε εμείς που τα αγοράζουμε αλλά και η "πλύση εγκεφάλου" μέσω του marketing και των social media είναι υπαρκτή και πιο δυνατή από ποτέ. Θεωρώ πως πλήρως ελεγχόμενοι είμαστε σε όλα τα επίπεδα, και στα ρολόγια φυσικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32758 στις: Ιούνιος 13, 2022, 11:24:18 πμ »
Έγραψα περί προσφοράς και ζήτησης Βασίλη, το ίδιο λέμε νομίζω ... Βέβαια υπάρχει και ευθύνη της εταιρείας στο κομμάτι "προσφορά" θεωρώ... Δε διαφωνούμε ... Ο κόσμος θα φέρει την ισορροπία τελικά ...

Μακάρι να φέρει την ισορροπία ο κόσμος αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια διάθεση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32759 στις: Ιούνιος 13, 2022, 11:25:17 πμ »
Το είδα Νίκο που το ειπες.Το είδα πολύ καλά από τη πρώτη στιγμή και ξέρω πως λέμε το ίδιο  :)  Απλά τονίζω τη διαφωνία μου σε όποια ευθύνη προσδίδουμε στη ρόλεξ . Ο κόσμος έχει την ευθύνη αποκλειστικά για ότι συμβαίνει . Και με τη μειωμένη προσφορά που λέμε η ρόλεξ παράγει πενταπλάσια ρολόγια από την iwc πχ…Ποσο έπρεπε δλδ να πάνε στη δευτερογενή τα iwc;20 x retail;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions