Για πες εντυπώσεις?
Πώς σου φαίνεται?
Κάθεται καλά στο καρπό?
Δεν είχα ποτέ επαφή με GShock - εκτός από μία σύντομη δοκιμή με το GM2100, το οποίο μου είχε κάνει εντύπωση
και είχα μπει στη σκέψη αγοράς του πράσινου...αλλά τελικά δεν προχώρησα.
Τελικά πριν λίγο καιρό μου καρφώθηκε στο μυαλό η αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου το οποίο συνδυάζει τα extra features (bluetooth & solar) και αποφάσισα να πατήσω το κουμπί!
Ταλαιπωρήθηκα αρκετά στην επιλογή χρώματος....σκεφτόμουν το πράσινο ή μπλε αλλά τελικά απο τα διάφορα βίντεο που είδα κατάλαβα οτι η digital οθόνη στα συγκεκριμένα δεν βοηθάει πολύ στο μάτι....όπως και το all black δεν είναι καθόλου ευανάγνωστο στην ώρα.
Μετά μπήκα στη διαδικασία να πείσω τον εαυτό μου να επιλέξει το κίτρινο....και το οποίο προτείνουν οι διάφοροι youtubers...αλλά όσο και να προσπαθούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με ένα ολοκίτρινο ροόλοι δεν τα κατάφερα ποτέ!
Οπότε προχώρησα στο μαύρο/γκρι το οποίο έχει ευανάγνωστη digital οθόνη και την κόκκινη πινελιά του δείκτη λειτουργίας!
Πιστεύω οτι δικαιώθηκα τελικά για την επιλογή μου τόσο για το χρώμα αλλά και για τη συγκεκριμένη κάσα που μου αρέσει πάρα πολύ!
Στις διαστάσεις το δίνουν 45,4μμ αλλά δεν του φαίνεται καθόλου και είναι πολύ μαζεμένο για το μεγεθός του.
Εννοείται είναι πανάλαφρο και γενικά από τις λίγες ώρες που το φοράω πολύ άνετο και ιδιαίτερο!
Προχώρησα και στη σύνδεση του με το κινητό όπου αφού εγκαταστήσεις το casio app μπορείς να σετάρεις όλο το ρολόι (home time/world time/time synchro/settings κτλ)
Από που το πηρες;
Πριν μία εβδομάδα που έβαλα την παραγγελία στο ebay είχαν βγει 3-4 γερμανοί με το κίτρινο και το μαύρο/γκρι.
Τελικά αντί να το πάρω από το ebay βρήκα τη σελίδα του κατάστηματος του γερμανού και το πήρα από εκεί (149 + 10 μεταφορικά)