0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε καλά και τα GMT δεν τα φορούν μόνο πιλότοι ...
Καλοφόρετο με υγεία.Απορία: είναι quartz ! Αλλαγή μπαταρίας και στεγανοποίηση που γίνεται δεδομένης της ιδιομορφίας της κάσας.
Γιώργο, Στ' αρχίδια μου εάν ο οποιοσδήποτε με κοιτάξει περίεργα για αυτό τον λόγο. Τα ρολόγια ΜΟΥ τα αγοράζω για να ικανοποιούμε εγώ και ΟΧΙ οι άλλοι!
Σε ευχαριστώ.Αντιπροσωπεία.
Αν δεν κάνω λάθος, στα 1000αρια δίνουν την πρώτη αλλαγή μπαταρίας δωρεάν.
Τι εννοείς σε σχέση με αυτό που αναφέρθηκε πριν ; Εγώ αναρωτήθηκα ποσό <<τουλ>> δλδ χρηστικό μπορεί να είναι ένα ρολόι 16.5mm πάχους με τόσο σπορ αισθητική για οποιαδήποτε άλλη χρήση της καθημερινότητας πλην εντός της θάλασσας. Υγ για να μη παρεξηγούμε ,προσωπικά τη λατρεύω αυτή την αισθητική ιδίως από αυτή την εποχή και μετά . Τα gmt τι σχέση έχουν με αυτό το ερώτημα ; Τα gmt είναι ορισμός των χρηστικών ρολογιών με τα περισσότερα να φοριούνται άνετα 24/7 365 μέρες το χρόνο.
Να αγιάσει το στόμα σου...Όχι, δεν θελουμε όλοι να κάνουμε μόστρα στην καφετέρια/Facebook/insta.
Χρήστο μου δεν το ρώτησα αυτό. Έχω καιρό μέχρι το 2026....
Να ανεβάσω και εγώ… Πείτε ότι θέλετε… μου χτύπησε την πόρτα δεν μπορούσα να πω όχι! Έχω 2 γιους να βολέψω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαίρομαι που μαζί με εμένα συνυπάρχουν στο φόρουμ τουλάχιστον μια ντουζίνα σπάνιων συλλεκτών που καταρρίπτουν θεαματικά όλη την σύγχρονη βιβλιογραφία της ψυχολογίας για τα αιτια που οδηγούν στην δημιουργία συλλογων και απόκτησης μη απαραίτητων αντικειμένων…..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.