kastor77 και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφόρετο!Εννοείς ότι πλήρωσες τελωνείο γι' αυτό? Πως το κοστολόγησαν?
Ευχαριστώ. Δεν γνωρίζω πώς το κοστολόγησαν. Το κόστος ρολόι+μεταφορικά+import taxes υπολογίστηκαν από το ίδιο το eBay. Αυτό δηλαδή το import taxes δεν ξέρω με ποια διαδικασία προκύπτει. Θα έκανα την εκτίμηση ότι πρόκειται για ΦΠΑ επί της αξίας του ρολογιού και των μεταφορικών και άλλα 20 δολάρια πιθανότατα ως επιβάρυνση δασμού για αυτή την οικονομική κλίμακα προϊόντων. Έτσι νομίζω προκύπτει το συνολικό κόστος.
Δύο μέρες έλειψα βρε παιδιά και ούτε καν δύο.. σκάρτες...Τι έγινε εδώ πέρα? 2 ευρώ έχει πάει το πετρέλαιο...Κάτι και από εμένα λοιπόν ...Είμαστε για δέσιμο όλοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φωτη, Δημητρη, Παναγιωτη και Αλεξανδρε καλοφορετα με υγεια τα νεα αποκτηματα σας!!!Και για μενα υπαρχει κατι καινουριο σημερα.Μετα απο την παρενθεση των tudor, ενα πανερι ειναι απαραιτητο!! PAM 721, το επονομαζομενο Anonimo.To μοναδικο συγχρονο πανερι που δεν αναφερεται στο dial Panerai και αλλα στοιχεια. Εντελως κενο, εξ ου και το Αnonimo. Η μονη ενδειξη ειναι στο εσωτερικο τησ στεφανης, στη θεση 12.Ειναι εμπνευσμενο απο τα panerai που κυκλοφορησαν κατα τη διαρκεια του Β'παγκοσμιου πολεμου, χωρις καμμια ενδειξη, για να μην φανερωνεται η ταυτοτητα οσων τα φορουσαν.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείς πλήρωσες import taxes μέσω του ebay και εδώ δεν πέρασε τελωνείο?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.