Ωραίο!
Για πες μας αν έχεις τη διάθεση και δύο λόγια μιας και είναι το πρώτο νέο μοντέλο που εμφανίζεται στο forum.
καταρχήν να δηλώσω ότι οι τεχνικές γνώσεις μου είναι σε επίπεδο εμβρύου στο κομμάτι της ρολογιού. (μακάρι να είχα τις γνώσεις του Giorgos_I αλλά δεν...)
όποτε αυτό που μπορώ να κάνω είναι να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μου με βάση όλων αυτών που είχα διαβάσει πριν το παραλάβω αλλά και να κάνω ένα συγκριτικό με βάση τα GMT που είχα της ίδιας εταιρίας από το 2015 και μετά.
1) είναι το πρώτο sub το οποιο αποκτω και μπορω να πω οτι η διαφορα απο 40 σε 41 mm ειναι καθαρα για να λεγεται και να γραφεται. οπτικα στα δικα μου ματια δεν υπαρχει καμια διαφορα (εχοντας παντα 40αρι GMT)
2) βλέποντας το ρολόι στον καρπό μου (18εκ.) θεωρώ ότι όλος αυτός ο αρνητικός ντόρος που έγινε με τις διάφορες στο clasp και στο χοντροκομμένο μπρασελε των 21mm. δεν ευσταθουν. μιλαμε ισως για το απολυτο μπρασελε της ρολεξ.
όπου επαναλαμβάνω σε έναν μέσο καρπό των 18εκ. (γιατί θεωρώ ότι δεν έχω ούτε μεγάλο ούτε μικρό καρπό) το μπρασελέ συνδιάζει στιβαρότητα με καλαισθησία.
και συγκρίνοντας τα μπρασελέ των GMT με αυτό των SUB θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τους Ελβετούς ότι όλο αυτό το τσιρκολικι με τα oyster μπρασελε που το εσωτερικο λινκ ειναι γυαλισμενο πρεπει να σταματησει...
3) μπεζελ... αίσθηση που σου αφήνει όταν το γυρίζεις... απίστευτη... χαοτική διαφορά με πολλά αλλά sub αλλων εταιριων που εχω πιασει στα χερια μου... μερα με την νυχτα ακομα και η διαφορα μεταξυ και με τα GMT της ιδιας εταιριας.
επιγραμματικά θεωρώ ότι στο ρολόι επικρατεί μια αρμονία και δεν βλέπω που τελικά η ρόλεξ χάλασε τις ισορροπίες. βέβαια επαναλαμβάνω είναι το πρώτο sub που ειχα ποτε.
και κάποιες πιο κοντινές φωτό....