0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλορίζικο Θοδωρή, φοβερό dial Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θοδωρή καταπληκτικό, και τρομερό dial!Μπράβο και στον Κοσμά, όπως πάντα για αυτά που μοντάρει.
Sorry παίδες δεν έχω γυρίσει ακόμα από την δουλειά.Ένα teaser μόνο μπορώ να δώσω και για αυτό έβαλα την γυναίκα μου να την βγάλει. Ελπίζω να μην το βρω άδειο όταν γυρίσω Καλοφορετο το συλλεκτικό λόγω δημιουργού Vostok. Τέλειο αποτέλεσμα.
Θοδωρή μεγεια ο Ρώσος όντως ομορφο και εντυπωσιακό το dιal του. Καλοφόρετο λοιπον καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν παίρνει στον καρπό σου. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο, Θοδωρή. Πολύ καλή φωτό!
Όμορφο Ρωσσακι
Καλοφόρετο. Εκπληκτικά όμορφο! Να το χαρείς!
Καλοφόρετα σε όλους!Καλωσήρθες στη ζώνη των Boctok!! @Thodorisklm
Νέα παραλαβή ακριβώς όπως το ήθελα !! Ευχαριστώ πολύ τον @arvac για την όμορφη δημιουργία του ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ότι χρειάζομαι έναν εξορκισμό. Μεταλλάσομαι σε Seiko fun boy. @Gnl1977 βγες από μέσα μου! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχεις δίκιο φίλε, συγνώμη.Αποκαλυπτήρια λοιπόν.Και η καρπισια
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.