Ευχαριστώ παιδιά!

Ηταν έρωτας με τη πρώτη ματιά που λέμε (χωρίς να το έχω δει απο κοντά, μόνο μέσω ίντερνετ) και εφόσον ήταν εντός budget το χτύπησα κατευθείαν. Δεν λέω φοβόμουν λίγο μην είναι μικρό (

) αλλά τελικά όλα οκ.
Η αγορά έγινε απο Ελλάδα αν και ομολογώ ότι πρώτα κοίταξα στο chrono24 αλλά δεν βρήκα κάτι εντός Ευρώπης.
Είναι υπερβολικό αυτό που θα πω ίσως αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι άλλο καντράν που να με εντυπωσίασε όσο αυτό.
Βέβαια δεν είναι μόνο το καντράν σε ένα ρολόϊ και σαν πρώτες εντυπώσεις το μπορώ να πω ότι το alpinist είναι καταπληκτικό. Έχει κάποια "κουλά" όπως τα 19αρια lugs αλλά οκ αυτό το ήξερα. Το μπρασελε δείχνει πολύ ικανοποιητικό, δεν θα πείραζε να είχε κάνα δυο micro adjustments ακόμα βέβαια. Είναι με pins and collars το..λίγο μπελάς αλλά αξιόπιστο σύστημα. Γενικά μου φαίνεται καλό το μπρασελε ποιοτικά.
Πάντως θα έλεγα είναι πολυτάλαντο μιας και ντρεσιζει ως ένα βαθμό αλλά έχει και τα specs που το καθιστούν ένα πολύ ικανό sport ρολόι.
Για το μέγεθος διάβαζα στο ίντερνετ μερικούς να κάνουν παράπονα ότι είναι παχύ, προσωπικά μου αρέσει αυτό γιατί και 38αρι και λεπτό δεν ξέρω αν θα το άντεχα

Μην ξεχνάμε ότι είναι και 200m άρα έχει λόγο ύπαρξης το "πάχος".