Καλημέρα παίδες. Ευχαριστώ πολύ όλους σας...
Και λίγη ιστορία πίσω από το ρολόι.
Καιρό τώρα με έτρωγε να πάρω ένα ψιλοvintage Ω και κάποια στιγμή χαζευα την γενιά αυτή του seamaster 300 αλλά το απλό μαύρο. Οι τιμές αναλογικά υψηλές.
Κάπως έρχεται μια φωτογραφία του απλού μαύρου sm 300 της γενιάς αυτής και λέω ότι μου αρέσει. Πετάγεται λοιπόν ένας συνφορουμιτης σε γειτονικό φόρουμ και ποσταρει αυτό, ως κάτι που θα ήθελε πολύ και μένω παγωτό.
Αγνοούσα την ύπαρξη του και ψάχνω λίγο την ιστορία του και μου αρέσει πολύ. Επίσης μου αρέσει πολύ που λείπει η κλασική βαλβίδα ηλίου και το διαχωρίζει από τα λοιπά seamaster 300 και βεβαίως ότι είναι GMT.
Κοιτάω λίγο για τιμές και είναι εξωφρενικές για τα ελάχιστα κομμάτια που υπάρχουν διαθέσιμα Ευρώπη και μάλιστα χωρίς κουτιά, χαρτιά κλπ. Οπότε λέω άστο.
Μετά από καιρό ποσταρει ένας άλλος στο αντίστοιχο "φόρεσα σήμερα" θέμα το συγκεκριμένο ρολοι όπου φαινόταν ότι επρόκειτο για δοκιμή σε κατάστημα.
Αμέσως πμ αλλά τζιφος, είχε αποσυνδεθεί. Βρίσκω το τηλ του αλλά δεν απαντά.
Τρώω μια επιφοίτηση και googlαρω το μοντέλο και δίπλα την λέξη αγορά. Τσουπ, βγαίνει το κατάστημα με το ρολόι διαθέσιμο και σε τιμή που δεν βρίσκεις μεταχειρισμένα παρτάλια χωρίς κουτιά χαρτιά.
Τηλ ακαριαία και έκλεισε. Μετά βρίσκω τον άνθρωπο που το δοκίμασεκαι επιβεβαιώνω ότι είναι όντως καλό μαγαζί και παίρνω και ακόμα μια κριτική από άλλο γνωστό στην περιοχή.
Ο τύπος ήταν παλιά αντιπρόσωπος Ω και του έχουν μείνει κάποια κομμάτια από τότε. Ασφαλώς καινούρια με ημερομηνία αγοράς την τρέχουσα.
Ούτε τι χρονολογία είναι δεν ξέρω και θα πρέπει να το δω από το σειριακό αριθμό.
Αυτά....