0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφόρετο!Ωραιότατος πιλότος από την Fortis Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν άντεξες ε; Έτοιμος για διάστημα είσαι ρε φίλε!Καλοφόρετο το εργαλείο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο Θοδωρή!
Καλοφόρετο. Fortis Δύναμη!
Καλώς ήρθες στην οικογένεια! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έχουν το δικό τους ξεχωριστό ύφος τα Fortis. Καλοφόρετο!
Καλοφορετο το ρολόι !!!Θα το χαρείς είμαι σίγουρος
Δυνατό το Fortis! Καλοφορετο!
Καλορίζικο κι αν είμαι τυχερός να το δω κι από κοντά την ερχόμενη Τετάρτη...Κάπου, λέει, θα γίνει, λέει, πρωϊνός καφές εκείνη τη μέρα, πρώτα ο Θεός βέβαια.Έτσι έμαθα σήμερα...
Μεγειες Θοδωρή. Καλοφόρετο καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν παίρνει. Ένα πάρα πολύ όμορφο ρολόι μολις προστέθηκε στην συλλογή σου. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πανέμορφο ρολόι. Καλοφορετο να είναι με υγεια
Καλορίζικο φίλε Θοδωρή, τρομερό ρολόι Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο Θωδορη,πολύ όμορφο
Καλοριζικο!
Μετά από αρκετό ψάξιμο και υπομονή βρήκα το συγκεκριμένο μοντέλο της αγαπημένης Fortis από Ελλάδα τελευταία στιγμή καθώς ήμουν έτοιμος να το πάρω από εξωτερικό σε μέτρια κατάσταση . (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο!!!Σούπερ!!!
Καλορίζικο, πάντα καλές ωρες!!!
Μετά από αρκετό ψάξιμο και υπομονή βρήκα το συγκεκριμένο μοντέλο της αγαπημένης Fortis από Ελλάδα τελευταία στιγμή καθώς ήμουν έτοιμος να το πάρω από εξωτερικό σε μέτρια κατάσταση . Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο Θοδωρή! Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Συγχαρητηρια . Ειναι ρολογαρα .Υγεια .Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Full set, και δείχνει σαν NOS Καλορίζικο.
Καλοφόρετο κι από μένα φίλε μου...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.