0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε συ, άμα είσαι οδηγός αγώνων και είσαι στην τσίτα με το χέρι στο τιμόνι, τί την θες την ώρα?Να μην αργήσεις να πάρεις τα παιδιά απο το σχολείο ή να μην παραβρασουν τα μακαρόνια? Σκεφτείτε δηλαδή το σκηνικό: "Είναι ο Fangio στο Mille Miglia και πάει "τάπα"... Εκεί λοιπόν στα στροφιλικια, αναρωτιέται τί ώρα να έχει πάει, και αν έχουν ανοίξει οι πιτσαρίες της περιοχής... Ρίχνει μια ματιά λοιπόν στο Ω του και βλέπει ότι προλαβαίνει...... "
Με μπερδεψες . Το 12 και το 6 σε αυτο το ρολοι που ειναι ;Πανω απο το Ομεγκα και κατω απο το Γενευη ;Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλοφόρετα Alex!!!
Έλα με'γειές λέμε!Το chronostop είναι πολύ ωραίο!Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετα Άλεξ.
Καλοριζικο
Έλα λεμεεεε πλησιάζουν οι ημέρες Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα τους λεω γελαδαρηδες .Φτιαχνουν τα δυσκολα και στα ευκολα κολλανε .Αφου πειραξαν την συμμετρια , επρεπε να βαλουν το 12 καπου αναμεσα στο 12 - 3 το κανονικο .Και το χερι και το ρολοι δυσκολα θα ευθυγραμμιστουν με τα ματια μας και να ναι και καθετα με το εδαφος .Αρα μια τρυπα στο νερο εκαναν .Σορρυ Αλεξ , πουλα το Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 12 στο 10 έπρεπε να πάει
Δε ξέρετε ρεΌπως το έχει φτιάξει η ωμέγα είναι το σωστό Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.