@Alexandros00@Dante80@jo.sa@kawachris20@Apo_Zark@Giorgos_I@micraSport@oikonikos@P.I.T.@^Deadly_Sin^@stelios029Παίδες, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Πάντα το OP μου άρεσε περισσότερο από τα υπόλοιπα Rolex λόγω της απλότητάς του. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερη αξία έχουν για εμένα οι λιτές γραμμές και η αποχή από την οποιαδήποτε προσπάθεια εντυπωσιασμού. Πρόκειται για το πιο απλό Rolex, το πιο βασικό. Από αυτό ξεκίνησε όλη η σύγχρονη σπορ ιστορία της εταιρείας και πάνω σε αυτό έχουν βασιστεί και εξελιχθεί τα υπόλοιπα σπορ ρολόγια της Rolex. Δεν σας κρύβω ότι με έχουν κουράσει τα "καταδυτικά" στις διάφορες εκδοχές τους, τα φλύαρα dials, οι εντυπωσιακές κάσες κτλ. Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά σας μιλάω για τον κανόνα. Το να σχεδιάσεις κάτι απλό και ταυτόχρονα ξεχωριστό είναι η μεγαλύτερη πρόκληση κι εκεί η Rolex τα έχει καταφέρει καλά με το Oyster Perpetual. Δεν είναι ρολογάρα, δεν είναι εντυπωσιακό, δεν είναι οικονομικό αλλά είναι ποιοτικό, έχει πολύ ωραίες λιτές γραμμές, καλή παρουσία και άνεση - εργονομία στον καρπό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά που έκανα και σκοπός είναι να το φορέσω πολύ, πάρα πολύ!