zikos και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
добрый вечер товарищи!Όταν γράφτηκα στο φόρουμ άρχισα να ζηλεύω. Όχι τα ρόλεξ και τα omega. Tα Vostok σας! Μεγαλωμένος στην Καλλιθέα γαρ, τα ρώσικα είναι η επίσημη δεύτερη γλώσσα μας, έχουμε μία αδυναμία, επιβάλλεται ένα βοστοκ στη συλλογή!Το μπλε αυτό διαμαντάκι έκανε την εμφάνιση του στο φόρουμ. Μόλις το είδα, έστειλα μήνυμα και το έκλεισα επι τόπου. Δια χειρός του τσάρου των vostok φυσικά @arvac Ευχαριστώ πολύ τον Κοσμά για το υπέροχο ρολόι!ΥΓΔεν έχω ακόμα Duro(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
@oikonikosΚαλοφόρετο με υγεία φίλε μου. Ωραία επιλογή!Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Έπρεπε να το πάρεις Νικόλα !! Καλοφόρετο !! Πολύ ωραίο !!Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λαμπαδα !!!Με υγεια Νικο .Να το χαιρεσαιΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mεγειες Νικόλα καλοφόρετο καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν παίρνει. Πολύ καλή και όμορφη επιλογη. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ. Δεν έχω ακόμα Duro
ΥΓΔεν έχω ακόμα Duro[/i]
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.