0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλη μία μεταφορά ρολογιού από τις αγγελίες του φόρουμ στις αφίξεις!Ο συμπαθέστατος @nikonian αποφάσισε να δώσει αυτό το πανέμορφο ρολογάκι και με έβαλε σε πειρασμούς. Γενικά δεν αφήνετε άνθρωπο να αγιάσει εδω μέσα...Το ρολόι είναι κουκλί, έχω μία αδυναμία στα panda. Το είχα υποψιν από παλιότερα το μοντέλο αυτό, με είχε κερδίσει το dial.Seiko Quartz χρονογράφος. Έφυγε ένας από τη συλλογή πρόσφατα, ήρθε νέος!Γύρισα σπίτι με σκοπό να του βάλω ένα μαύρο δερμάτινο λουράκι ή να κάνω τα πειράματά μου τεσπα, μετράω 19mmΕύχομαι σε όσους σχεδιάζουν ρολόγια με 19mm lugs να τους κολλάνε τα downloads στο 99%Δέχομαι προτάσεις αγοράς λουρακιου λοιπόν!Ευχαριστώ πολύ και πάλι τον φίλο Δημήτρη!και 2 φωτό του νέου μέλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
20ρι Geckota, Μπήκε... αλλά δε νομίζω να βγει εύκολα!Μια χαρά μου φαίνεται!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ωραίο panda !!!Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλορίζικο!!!
Κι εγώ σ'ευχαριστώ Χρήστο. Όμορφο και σπάνιο. Καλοφόρετο.
Καλοφορετο Χρηστο. Κατι θα βρεθει σε λουρακι
Καλοφορετο .Να το χαρεις , με υγεια .Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοριζικο
Καλορίζικο το !
Καλοφόρετο!!! Πολύ ωραίο !! Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφορετο, άλλο ρολοι με το λουρί,το απογείωσες
Πολύ ωραίο το Seiko Panda.
Καλορίζικο το κουκλί, πολύ όμορφο Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
20ρι Geckota, Μπήκε... αλλά δε νομίζω να βγει εύκολα!Μια χαρά μου φαίνεται!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
α - περιμένω το δικο μας Pandaβ - ψάχνω στα μαγαζιά, τώρα που άνοιξαν, μήπως πετύχω τέτοιο λουρί
Καλοριζικο,εντυπώσεις?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.