0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@boutsk δώρο για την γιορτή σου?Καλοφορετο και αυτό... Να δω πως θα τα κάνεις rotation
Μπραβο φιλε!!!!!!Να το χαιρεσαι!!!Τα γουσταρεις ιδιαιτερα αυτου του ειδους, και οπως ειπες για τα Kaventsmann....MUST HAVE!!!
Φανταστικό, Κωνσταντίνε!
Να το χαίρεσαι φίλε μου! Πραγματικό τανκ είναι!
καλοριζικο!
Καλορίζικο το όπλο!!!!!Τρελό εργαλείο Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ομορφιές..!Καλοφορετα..
Καλοφόρετο το Kaventsmann...Θηρίο!
Καλορίζικο!
Εντυπωσιακό,καλοφόρετο να είναι,να το χαρείς!!!
Με τόσο χαλκό που έχεις μαζέψει Κώστα, μπαίνεις άνετα στο χρηματιστήριο!!!Καλοφόρετο.Εντυπωσιακό!!!
Πρώτη φορά το βλέπω! Φαίνεται πολύ στιβαρό και αρκετά ωραίο στο μάτι , καλορίζικοΣτάλθηκε από το CUBOT_X18_Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολόι hard-core core & badass... Δεν έχω δει ξανά κάτι αντίστοιχο. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φανταστικό δείχνει, πάρα πολύ εντυπωσιακό! Καλοφορετο με υγεία!
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ανακατεύεται με τον μπρούτζο και να μην τα έχει γλυκοκοιτάξει έστω και μία φορά. Το grail μου, ένα χειροποίητο Kaventsmann Triggerfish σε επετειακή έκδοση για τα δέκα χρόνια της φίρμας !!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.