0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλορίζικα όλα!! @kontinos Το χρώμα αυτό δεν θα ήταν η επιλογή μου, αλλά είναι απίστευτη ρολογάρα αυτή που πήρες! Να το χαρείς και να δείχνει πάντα καλές ώρες!@^Deadly_Sin^ Μας καταστρέφεις με αυτά που ποστάρεις Πολύ όμορφο dial! Ποιο μοντέλο είναι?@Alexandros00 Πολύ ωραίο κομμάτι! Συμπληρώνεις moonwatches?
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και 2 bonus.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 9 using Tapatalk
Να ευχαριστήσω τον Χάρη για την υπομονή και την εμπιστοσύνη του (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλεξ , να το χαρεις ρεεεεεεε .Εχω να σου βαλω μια προκληση .Να κατσεις να γραψεις τα ρολογια που εχεις φορεσει .Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι σαν να μου λες να γράψω τους πρώτους 2 τόμους από την ελληνική ιστορία αυτό...Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και το κυρίως θέμα :heart rate and weight lossΕυελπιστώ να καταφέρω να το βγάλω καλύτερες φωτογραφίες μελλοντικά
Καλοφόρετο, ωραίο.Από serious? Πόσο γενικά αυτά?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.