0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σε δουν νε το JLC και τον ριζοσπάστη!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολεξ με Πασοκ, κλασσικός συνδυασμός
Και να φανταστείς δεν είχε βγάλει ακόμα kermit και hulk ,έπρεπε να τα είχε παραγγείλει τότε ο Ανδρέας που ήταν και φαν της R
Και να φανταστείς δεν είχε βγάλει ακόμα kermit και hulk ,έπρεπε να τα είχε παραγγείλει τότε ο Ανδρέας που ήταν και φαν της R 🤣
Εδώ κκοιταξτε τι τραβάω...ο κύριος wag μου ζήτησε φώτο από το Jlc με τον ριζοσπάστη....δίπλα με σημερινή ημερομηνία για να με πιστέψει Είσαστε μάρτυρες για το μπουλιγκ που δέχομαι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Wagner669 μην τον πιστεύεις. Φωτοσόπ είναι. Απλώς, κάνει προπαγάνδα για το κόμμα
Απολύμανση στο ρολόϊ τώρα!!Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.