Καλησπέρα κ από εμένα. Βραδινό 2πλο unboxing! Ένα ξεδιάντροπο nautilus homage και ένα seiko v743-9020.
Όταν είχα ψάξει πριν κάποιο καιρό, το Rocos ήταν φαινόταν η πιο ποιοτική επιλογή για κάτι που να φέρνει σε ναυτιλο. Ότι κριτική διάβασα/ είδα έλεγε ότι είναι πολύ πιο ωραίο από κοντά κ οι φωτό το αδικούν. Θα συμφωνήσω, δε μοιαζει καθόλου σε φθηνιάρικο ρολόι και το καντράν είναι εντυπωσιακό για τα λεφτά του. Το όνομα είναι κάπως αστείο οκ αλλά είναι μικρό κ συμμετρικό. Το Since 1919 πιο πιθανό να αναφέρεται στο έτος γέννησης του παππού του stelios rocos παρά στην ίδρυση εταιρίας. Το μπρασελέ προς το παρόν καλό αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει γρατζουνιές πολύ σύντομα.
Είναι πολύ φθηνή αντιγραφή πανάκριβου και πανέμορφου (για πολύ κόσμο) ρολογιού; Ναι!
Είναι ωραίο ρολόι; Ναι!
Θα το φοράω χωρίς ντροπή; Ναι, γιατι ποτέ κανείς δεν έχει καταλάβει αν φοράω ρολόι των 50€ ή των 5000€. Και κάνεις δεν ασχολείται με τα ρολόγια μας :/
2ο ρολόι.
Πάντα υπάρχει χωρος για ένα ακόμα Seiko!Έφτασε λοιπόν ένα που δυσκολεύτηκα να βρω σε καλή κατάσταση. Quartz, με πολύ ωραία και κομψή κάσα. Η κατάσταση δεν είναι κ η καλύτερη. Θα ακολουθήσει καλος καθαρισμός, γυάλισμα και αλλαγή κρύσταλλου. Κάτι μου λέει ότι θα γίνει κουκλί κ δε θα το βγάζω από πάνω μου... θα δείξει!

Sent from my iPhone using Tapatalk