0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Well done! Yours is squared and it is beautiful. Mine g-shock ga-100L did not fit the NATO strap at all, I tried it and took it out I don't like it at all..
Οπως καταλάβατε λοιπόν έφτασε η ώρα να ενταχθεί στην συλλογη μου το πρώτο ρολόι από την Ρωσια. Vostoc amphibian 170634 ένα πολύ όμορφο ρολόι στα ματια μου πάντα το οποίο με έχει ξετρελάνει. Ελπίζω η συμβίωση μας να είναι μακροχρόνια και απροβληματιστη. Και πάλι ευχαριστώ σε Βασίλη και Κοσμά για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο post μου. Και το σχετικό φώτορεπορτάζ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.