0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλορίζικα Γιώργο! Που το βρήκες το Stargate? Πρέπει να κοκκινήσουμε το "G-SHOCK"!
Έχεις καμία ιδέα;
χθες: γενέθλια ... χαχα!
χθες: γενέθλια ... χαχα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]Parcel arrived allready in january, waiting for the birthday!
Καλορίζικο Πάντα με τέτοιες αναμνήσεις
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοφορετο! Ωραίο συναίσθημα το ότι το ξαναβρήκες!!
Πωωωωωωω!!!!Δεν έχω λόγια!!!Απόστολε να το χαρείς!Είναι πραγματικά υπέροχο!Είσαι πολύ τυχερός που κατάφερες να το βρεις.
Καλορίζικο!
Καλορίζικο και καλοφόρετο να είναι! Φοβερό ρολόι με dial φωτιά!Η επαρχία κρύβει διαμάντια!
Μπράβο Απόστολε!!!Πανέμορφο.
Αποστολή μεγειες καλοφορετο, καλορίζικο το citizen. Oντως μας έφερες αναμνήσεις από ένα ρολόι θρύλο της νεανικής μας ηλικίας. Να το χαρείς και να το ευχαριστηθείς οσο δεν παίρνει.
Καλορίζικο, Καλοφορετο
Ωραίο δίδυμο.
Καλορίζικο Απόστολε! Φοβερό κομμάτι!
Καλοριζικο
Καλοφόρετο!! Ωραίο χρώμα !
Καλορίζικο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θέλω να γυρίσω στα παλιά.Θέλω την παλιά μου γειτονιά.Θέλω να γυρίσω να σε βρω,ένα βράδυ είναι αρκετό.
Αυτό το citizen, ακόμα και με 3 subdials, άσχετα από κάποια μικρολαθακια για μένα, δεν είναι ορισμός ενός φορτωμένου και παρόλαυτα καθόλου φορτωμένου αλλά καθαρού dial? Μεγεια, να το χαίρεσαι!
Σήμερα παρέλαβα καινούργιο NOS βιτρίνας, από κατάστημα επαρχίας το ρολόι που στην εφηβεία μου με έκανε να αγαπήσω τα ρολόγια.Η πρώτη μου αγάπη, δώρο των γονιών μου στο λύκειο, η οποία έλιωσε για 20χρόνια στον καρπό μου χωρίς να υπάρχει άλλο ρολόι στη συλλογή. Το θέλησα να υπάρχει καινούργιο NOS στη συλλογή μου και πάλι με το που έμαθα την ύπαρξή του.Θερμά ευχαριστώ τον Ανέστη για τη βοήθεια και την εξυπηρέτηση από το φόρουμ. Χωρίς αυτόν δε θα το έβρισκα και του χρωστάω μεγάλη χάρη!
During the " Δεύτερο ρολόι δώρο 2020 " I had contact with this French company to ask about special prices Etc.This watch has not been chosen, but they offered me one watch at a special price. So, I bought it, and my wife gave it to me yesterday! It looks similar to the GWF 2011-2021 .... Therefore I did not participate, ... sorry my friends!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.