0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά απο αρκετό καιρό το λουράκι ήρθε... αφέθηκε στα χέρια του @Revilles και ναμαστε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Σήμερα παρέλαβα καινούργιο NOS βιτρίνας, από κατάστημα επαρχίας το ρολόι που στην εφηβεία μου με έκανε να αγαπήσω τα ρολόγια.Η πρώτη μου αγάπη, δώρο των γονιών μου στο λύκειο, η οποία έλιωσε για 20χρόνια στον καρπό μου χωρίς να υπάρχει άλλο ρολόι στη συλλογή. Το θέλησα να υπάρχει καινούργιο NOS στη συλλογή μου και πάλι με το που έμαθα την ύπαρξή του.Θερμά ευχαριστώ τον Ανέστη για τη βοήθεια και την εξυπηρέτηση από το φόρουμ. Χωρίς αυτόν δε θα το έβρισκα και του χρωστάω μεγάλη χάρη!
Casio σακουλάκι, νέα είσοδος το StarGate.
Τώρα μάλιστα!Ξεκάθαρα τα πράγματα!Καλώς τα δέχτηκες!!!
Σήμερα παρέλαβα καινούργιο NOS βιτρίνας, από κατάστημα επαρχίας το ρολόι που στην εφηβεία μου με έκανε να αγαπήσω τα ρολόγια.Η πρώτη μου αγάπη, δώρο των γονιών μου στο λύκειο, η οποία έλιωσε για 20χρόνια στον καρπό μου χωρίς να υπάρχει άλλο ρολόι στη συλλογή. Το θέλησα να υπάρχει καινούργιο NOS στη συλλογή μου και πάλι με το που έμαθα την ύπαρξή του.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.