0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάμε κ για την τοποθέτηση...Τέλεια εφαρμογή κ είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.
Ποσο καιρο εκανε να ερθει και απο που ηρθε;;;
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια.Η αγορά έγινε από https://www.mastersintime.gr/gr/casio-10391237.htm# Θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά ότι το duro βγαίνει ΚΑΙ με μπρασελέ. Αυτό που πήρα είναι το original εξού κ το σταμπωτό casio στο clasp. Το έχει επίσης και κάποιο άλλο site από Αγγλία αλλά προτίμησα τη σιγουριά του masters in time μια και γνωρίζω την αξιοπιστία του. 25€ + μεταφορικά κ περίπου 2 μήνες μάλλον λόγω του γνωστού προβλήματος των ταχυμεταφορών με τον ιό.Για εμένα είναι σίγουρο ότι ήρθε για να μείνει. Δεν είμαι του λουριού, λόγω μικρού καρπού δε θέλω να εξέχουν τόσο πολύ. Sent from my Poco X3 using Tapatalk
Τα εισερχόμενα στη δουλειά είναι πιο γλυκά.Και στα δικά σας.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url](Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Τα εισερχόμενα στη δουλειά είναι πιο γλυκά.Και στα δικά σας.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.