0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σαι καλα να τα χαρεις.Να ναι καλα και ο Νικος να μας προμηθευει.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφορετα τα νέα αποκτήματα!
Τρεις νέες μικρές αφίξεις και για μένα. @oikonikos εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ. Άψογος όπως πάντα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Δυνατό τρίο!! Καλοφόρετα!!!!Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα μικρό ρολογάκι για τον υιό!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
μη λες τριο ρε ανθρωπε!μη λες τριο!!!ειμαστε στο δευτερο λοκνταου και ο νους παει στο πονηρο.... Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
μη λες τριο ρε ανθρωπε!μη λες τριο!!!ειμαστε στο δευτερο λοκνταου και ο νους παει στο πονηρο....
Ένα μικρό ρολογάκι για τον υιό!!!
Το έχω και εγώ. Να με υιοθετήσεις (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαχαχα φαντάζομαι τι μικρό θα φαίνεται στο χέρι σου!!!! Γενικά είναι πολύ μικρό (34mm) και του έκατσε μια χαρά του γιου!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.