0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν.. Σημερα ήρθαν πολλά.. Να τα χαρείτε όλοι με υγεία... Εγώ περιμένω να ανοίξουν τα μαγαζιά για δοκιμή.. Και όσο δεν ανοίγουν τόσο πιέζομαι. Και λίγο το εξωτερικό, λίγο η οικογένεια μακρυά, λίγο η καραντίνα λίγο το ένα λίγο το άλλο, κάνω σπασμωδικες κινήσεις... Αγορές χωρίς ιδιαιτερη σκέψη...
Ωραίο το swatch @nostradamusΑλλά ίδιο dial με το moon
Λοιπόν.. Σημερα ήρθαν πολλά.. Να τα χαρείτε όλοι με υγεία... Εγώ περιμένω να ανοίξουν τα μαγαζιά για δοκιμή.. Και όσο δεν ανοίγουν τόσο πιέζομαι. Και λίγο το εξωτερικό, λίγο η οικογένεια μακρυά, λίγο η καραντίνα λίγο το ένα λίγο το άλλο, κάνω σπασμωδικες κινήσεις... Αγορές χωρίς ιδιαιτερη σκέψη...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εάν δεν είχε αυτά τα ιδιέταιρα lugs πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ανταγωνιστικό.Όπως και να χει είναι ένα πολύ όμορφο ρολόϊ από μια ιστορική εταιρεία.Καλοφόρετο Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ώπα ώπα παιδιά, δεν τελείώσαν οι 7 σελίδες του Γιώργου! Να περιμένετε τη σειρά σας!
Πες τα, πές τα ! Δεν υπάρχει σεβασμός στα περήφανα γηρατειά
Καλά να είμαστε να μεσολαβουμε όλοι για όλους. Αυτό είναι για μενα το πνεύμα του φορουμ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.