0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου ήρθε πριν από περίπου 1,5 μήνα. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι το έχετε δει στο κανάλι του Random Rob. Πριν κάτι μήνες το είχε πάρει μέλος, νομίζω ο Θανάσης... Δεν θυμάμαι συγγνώμη. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ αλλά και με μετασχηματιστή (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Δείχνει ώρα, με πάτημα από πίσω (mode) δείχνει ημερομηνία και έχει χρονόμετρο και ξυπνητήρι. Η οθόνη δυστυχώς δεν έχει επαρκή φωτεινότητα για να βλέπεις την ώρα. Χρειάζεται το πάτημα από πάνω για τον φωτισμό. Το ξυπνητήρι είναι δυνατό. Για ποιον είναι; Για τον καμμένο χαζογκατζετάκια, διότι ως ρολόι είναι ψιλοάχρηστο λόγω χαμηλής φωτεινότητας οθόνης και δύσκολης θέασης υπό διαφορετικές γωνίες. Για την πλάκα μας είναι κουκλάκι και λαχταράει να βρει φωλιά στην αγκαλιά του χαζού!!! (Εμένα εννοώ!)
Είναι πολύ γουστόζικο! Θα του βάλω κι ένα nato!
Καλησπέρα λεβέντες! Καλή χρονιά να έχουμε! Με υγεία!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.