0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεγειες Αλέξανδρε. Καλοφόρετο και καλορίζικο πολύ ιδιαίτερο limited ρολόι. Το να είναι χρονογραφος είναι κάτι το οποίο δεν το περιμενα. Μεγειες και πάλι. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίστευτο και πανέμορφο!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιμένω να τοποθετηθεί επι του θέματος ο κύριος @Giorgos_I μας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τρομερό ! Καλοφόρετο !! Sent from my iPad using Tapatalk
Τελικά, αυτό το εμβόλιο, έχει αναξέλεγκτες παρενέργειες ! Ο @Giorgos_I με Ρούσικου, ο @Alexandros00 με χουμπλού, ε ρε, που πάει ο κόσμος !Βγάλτε τις μάσκες ! Καλύτερα ένας έντιμος θάνατος από τον ιό, παρά αυτή η.....................κατάντια. Καλύτερα να κόλλαγα,τον covid τον ιό παρά που καταντήσαμεστης τρέλλας τον κλοιό. Με Ρούσικα και με Χουμπλά, δεμένα στους καρπούς μας,όλοι μας κοροϊδεύουνε,στα ίσα κι' ανοιχτά. Ανάθεμα το εμβόλιο, που μας αποτρελλαίνει, αντίδοτο βρέ δώστε μαςαναθεματισμένοι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
PATEK πες αλευρι ο Αλεξανδρος σε γυρευει....Καλοφορετο φιλε.
....επειδή η επανάσταση του '21, ήταν με την "συμμετοχή" των μεγάλων δυνάμεων, πως θα ήτο ποτέ δυνατόν ( Ι. Μαύρος ), να εορτάσωμεν τα 200 χρόνια ( ....ηλικία της Γιάνας ), χωρίς ένα ρούσικο ρουλόι ?Φυσικά στο εορταστικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνεται και Ρωσίς, του ενός 10-του της ηλικίας του ιστορικού γεγονότος, άντε, στις εκπτώσεις, του ενός 6ου, αποδεκτού ως μέγιστο.Ειναι μία μέθοδος ( διπλωματική ) για την προσέγγιση του SUB50, και για την αποκατάσταση των σχεσεών μας
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλορίζικο το εργαλείο!Πανέμορφο είναι!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.